Obavijesti

Show

Komentari 26

Oliver Mlakar: Za dobre uvjete vodio bih 'Kviskoteku' u Srbiji

Oliver Mlakar: Za dobre uvjete vodio bih 'Kviskoteku' u Srbiji
3

Možda bih i pristao kad bi mi se ponudili dobri uvjeti. Jedino ne znam bi li takav koncept prošao danas, rekao je Oliver Mlakar u intervjuu za srpske novine Informer

VIDEO

Popularni kviz koji je vjernu publiku pred ekranima držao punih 15 godina pokušalo se oživjeti opet 2006. godine, no nakon samo jedne sezone ipak je maknut s programa Nove TV. 

Oliver Mlakar (79), koji je bio omiljeno lice ove emisije, za srpski Informer, što prenosi Alo izjavio je da bi opet zasjeo na voditeljsko mjesto ako bi dobio odgovarajuće uvjete za to. 

- Kad bi me pozvala neka srpska televizija i ponudila dobre uvjete za to, pristao bih. Naravno, uz sebe bih morao imati kvalitetnu redakciju. Jedino ne znam bi li takav koncept prošao danas - rekao je Oliver. Dodao je kako uvijek misli da je to bila emisija za ono vrijeme.

- Volio bih opet raditi 'Kviskoteku', ali da budem iskren, malo sam se umorio. Puno sam radio i živcirao se pa sad imam anginu pektoris - otkrio je Oliver. 

Prisjetio se i prve kulinarske emisije s ovih prostora, 'Male tajne velikih majstora kuhinje', koju je vodio sa Stevom Karapandžom. 

-  Više mi se sviđaju današnje emisije u kojima je stol pun namirnica, a jela se isprobavaju prstima... Kod nas je sve moralo biti čisto i uredno - rekao je Oliver. Iako ne zna kuhati, kad bi ga srele na placu, žene bi mi uvijek prilazile s pitanjima 'koliko ste začina stavili u jelo', a on bi se snašao i odgovorio 'dovoljno'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu