Obavijesti

Show

Komentari 105

'Ona je divna': Mia Franić (18) nova je Vukojevićeva cura?

'Ona je divna': Mia Franić (18) nova je Vukojevićeva cura?
3

Ognjen Vukojević rekao nam je da ga je s Mijom upoznao zajednički prijatelj. Nogometaš dodaje kako je istina da su bili u klubu na zagrebačkom Jarunu

VIDEO

Prije više od dva tjedna, nakon utakmice između Hrvatske i Turske, navodni novi par otišao je u narodnjački klub. Ognjen Vukojević (27) i Mia Franić (18) navodno su se pred svima ljubili u klubu na zagrebačkom Jarunu.

- Ondje smo bili u zajedničkom društvu, a ne kao par. Mia je prekrasna i draga djevojka, a ja sam slobodan muškarac. Mislim da vam tu nema nikakve senzacionalne priče - rekao nam je nogometaš rodom iz Bjelovara.

Dodao je kako nije u vezi sa splitskom manekenkom. Upoznao ih je zajednički prijatelj, a par se navodno često čuje telefonski. Mia živi u rodnom Splitu, a Ognjen u Ukrajini gdje igra za Dinamo Kijev. Kad smo nazvali Miju i upitali je li istina da je zaljubljena u Ognjena, rekla nam je kako nema komentara. Dalmatinku, koja se manekenstvom bavi od 15. godine, lani su također povezivali s jednim nogometašem. Hajdukovca Anisa Sharbinija snimili su s Mijom na humanitarnom koncertu 'Svi za Haiti' u Spaladium Areni. Djevojka, koju mnogi uspoređuju sa Zadrankom Korinom Longin, s 14 godina snimila je spot sa Sandijem za pjesmu 'Nemirna'.

Prije dvije godine ljubila se s Lukom Nižetićem u njegovom spotu za pjesmu 'Ako uzmeš, ljubav vrati', a lani se pojavila u Joletovu spotu za pjesmu 'Bijeli bagrem'.

Voli dizajnersku odjeću

Mia Franić obožava cipele Gucci i Christian Louboutin. Među prvima je imala skupocjenu haljinu 'na trake' dizajnera Hervea Legera.    

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin