Obavijesti

Show

Komentari 126

Opet razdor: Milanu smeta jer je Aleksandar stalno s Igorom

Opet razdor: Milanu smeta jer je Aleksandar stalno s Igorom
4

Poduzetniku se ne sviđa što se Aleksandar stalno druži sa Severininim dečkom Igorom, a ona tvrdi kako Milan do prije dva tjedna nije vidio sina četiri mjeseca

VIDEO

Aleksandar (3) ima oca i ne treba mu nikakav drugi. Milan je tužan i povrijeđen jer se Severina (43) pravi kao da on ne postoji, kao da je mrtav, rekao nam je blizak prijatelj milijunaša Milana Popovića (49).

Srpski poduzetnik ljutit je na bivšu partnericu jer je nakon tek tri mjeseca veze s Igorom Kojićem (28) upoznala njihova sina Aleksandra s njim.

- Milan smatra da su prekratko zajedno da bi se toliko družili. Pitanje je hoće li njihova veza opstati i ovako samo zbunjuje dječaka - kaže Popovićev prijatelj, a dodaje da Milan poludi kad vidi zajedničke fotografije Severine, Igora i Aleksandra na društvenim mrežama.

- To su provokacije. Pogotovo ga živciraju fotografije na kojima Kojić uči dječaka voziti bicikl i plivati te kako ga vodi u šetnju. Milan to sve radi s Aleksandrom i nema potrebe da se netko upliće u to samo da bi se mogao hvaliti na internetu - ispričao je prijatelj.

No Severinini prijatelji kažu kako Milan nije sina vidio puna četiri mjeseca, pa nema pravo ljutiti se na majku njihova djeteta što sa sinom provodi vrijeme kako ona smatra da je najbolje.

- Nerealno je očekivati da zauvijek ostane sama. Igora je sa sinom upoznavala polako i tek kad ga je dječak prihvatio, počela su njihova zajednička druženja - tvrde Sevini prijatelji. Dodaju da je Milan vidio sina prije dva tjedna na vikendu, ali prije tog prošli su mjeseci. Taman je u to vrijeme Severina prohodala s Igorom. Navodno su razlog Milanova česta poslovna putovanja, no iz njegova tabora nisu to htjeli komentirati.

No Popovićevi bliski prijatelji navode da je posebno ljutit jer Severinu nije vidio mjesecima niti mu ona govori što se događa s Aleksandrom. Sina dovode i odvode dadilje. Popoviću nije javila ni da ga je upisala u vrtić. Milan ga, prema odluci suda, viđa svaki drugi vikend.

- Kad je između tih Milanovih termina Severina u Beogradu, dijete nikad ne ostavi njemu - tvrde Popovićevi prijatelji.

S pjevačicom je prekinuo prije dvije godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 126
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao