• Članak
  • Komentari 59
  • Share
  • Tweet2

Organizirala novi život: Pišek se na dva mjeseca seli u Srbiju

Voditeljici ipak cijelo ljeto neće biti radno jer je dobila kraću pauzu i 24. srpnja se veseli odlasku na more. Za Story je otkrila da je riječ o zanimljivom eksperimentu

Srijeda, 04. 7. 2012. u 12:04    Piše: Anita Runje

Nakon potpisivanja ugovora s Prvom srpskom televizijom, Nikolina Pišek sljedeća će dva mjeseca provesti u Beogradu. Voditeljica je u intervjuu za Story izjavila kako je morala organizirati novi život na drugoj lokaciji i otkrila da sa sobom neće povesti kćer Hanu koja će ljeto provesti na Braču s bakom i djedom te dijelom s ocem. No voditeljici ipak cijelo ljeto neće biti radno jer je dobila kraću pauzu i veseli se odlasku na more 24. srpnja.

Otkrila je da je riječ o zanimljivom eksperimentu u kojem će istraživati koliko vid utječe na percepciju budućeg životnog partnera. Eksperiment će raditi s većim brojem potencijalnih parova koji su pristali sudjelovati, a emisija se u originalu zove 'Dating in the Dark'.

Nikolina, koja je prije nekoliko mjeseci prekinula dvogodišnju vezu sa srpskim poduzetnikom Matijom Ćorkovićem, otkrila je da su nekoliko mjeseci razmatrali što trebaju učiniti i jesu li im životni planovi zasebni ili zajednički. Dodala je kako misli da daljina nije bila presudna za njihov razlaz i zaključila da su njihove ambicije i karakteri znatno različiti.

>>> Cijeli intervju pročitajte u Storyju

Pročitajte više vijesti iz rubrike Domaće zvijezde.

Tagovi: voditeljica, emisija, selidba, nikolina pišek, beograd

Izdvojeni komentari 59 komentara Pogledaj sve komentare
04.07.2012., 12:14

xxl_boy: glavno da se damica ku*či s 5 jezika strana! Ćerce da ti pričaš i jedan jezik osim 'balkanske' mješavine Hrvatskog i Srpskog ne bi visila po Srbiji već bi karijeru ganjala ko i svi ostali koji zapravo znaju pričat neki strani jezik, u Europi na zapadu, a ne u Srbiji gdje je prosječna plaća 150Eura :)))))

04.07.2012., 12:35

Lisica: Jel to taj odljev mozgova o kojem su neki dan pričali na TV-u "U krupnom planu"??

04.07.2012., 12:40

dasezna: molim te Pišekice povedi još koga od ovih naših velikih i umišljenih "zvijezda" i zvjezdica ali ne na dva mjeseca nego na doživotno

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar