Obavijesti

Show

Komentari 87

Oslobodili je optužbe da su se zbog nje rugali Lani Radeljak

Oslobodili je optužbe da su se zbog nje rugali Lani Radeljak
3

U prvom sudskom procesu Vlatku su teretili da je zlostavljala Lanu. U srpnju su je oslobodili optužnice. Voditeljicu je zbog knjige 'Život u raju' tužila i Alka Vuica

VIDEO

Josip Radeljak (69) presudu nije htio saslušati. Ljutit i namrgođen čekao je odvjetnika na parkiralištu ispred zgrade Općinskog kaznenog suda u Zagrebu.

Nakon dvije godine suđenja, sudac Nenad Lukić oslobodio je Vlatku Pokos (42) optužbe da su se zbog njezine knjige “Život u raju” Lani Radeljak (12) rugali u školi. Zbog toga je navodno imala duševne smetnje. Vlatku je u Lanino ime tužio Radeljak. Kako je rekao njegov odvjetnik Vatroslav Šego, Vlatka je između ostalog otkrila da je: “Josip zatvarao Lanu u ormar i da joj je zbog stresa ispadala kosa te da je gubila kile”.

- Ja sam Lani najbliži pošto nema majke i znam kolika joj je šteta nanesena. To gledam svaki dan. Lana ne želi ni čuti ni vidjeti ženu koja je pisala o njoj - izjavio je Dikan.

Dodao je da je tužno što je Vlatka objavila knjigu kako bi “zaradila, oblatila i osvetila se”.

- Bio sam prisiljen, a nije mi bilo lako, izbaciti iz kuće ženu koja je premlaćivala Lanu. To je bio jedini način da prestane zlostavljati moju kćer - govorio je Radeljak. Vlatkin odvjetnik Krešimir Mateković smatrao je da svjedoci optužbe, među kojima su bili Leo Radeljak s djevojkom i Dolores Lambaša, nisu mjerodavni. Dodao je da su financijski ovisni o Radeljaku. On je iznerviran još jednom ustao. Rekao je da to nije istina, nego da su ti svjedoci “visokoškolovani ljudi koji zarađuju više od njega”. Sudac je presudio da Radeljak mora platiti 576 kuna dnevnice ravnatelju Lanine škole kojeg je pozvao za svjedoka. On je rekao da nije upoznat s Laninim problemima. Dikan mora platiti i 5000 kuna Vlatkinu odvjetniku. Voditeljica je rekla da je sretna što se rješava tužbi koje su joj oduzimale energiju.

Alka Vuica još nije odustala od spora s voditeljicom...

Vlatku su zbog knjige “Život u raju” na kaznenom općinskom sudu tužile Alka Vuica i Snježana Mehun. Kantautorica je izgubila tužbu za klevetu, a Mehun je odustala od nje. Alka od Vlatke na građanskom sudu za sebe i sina Arijana traži 30.000 kuna odštete.

Vlatku su nedavno oslobodili tužbe da je zlostavljala Lanu

U prvom sudskom procesu, koji je Radeljak prije tri godine pokrenuo protiv bivše supruge, Vlatku su teretili da je zlostavljala Lanu. Kad su je u srpnju oslobodili optužbe, Dikan je demonstrativno napustio sudnicu. Kontroverzni poduzetnik u tom je procesu promijenio dva odvjetnika. Branko Šerić odustao je od suradnje s njim zbog, kako je rekao, Dikanove svadljive naravi. Radeljak je zamijenio i odvjetnika Hrvoja Čipčića Bragadina jer ga, smatrao je, nije dovoljno dobro zastupao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin