Obavijesti

Show

Komentari 301

Ostali su prijatelji: Ana Rucner se iselila iz Kalemberova stana

Ostali su prijatelji: Ana Rucner se iselila iz Kalemberova stana
3

'O ANA, TUGO MOJIH DANA' Nakon osam zajedničkih godina Ana Rucner i Vlado Kalember potvrdili su da već tri mjeseca ne žive zajedno. O sinu zajednički brinu...

VIDEO

Jako ga volim kao čovjeka. Vlado mi je blagoslov i uvijek ćemo biti jedna duša, bili skupa ili ne. Mnogi se brakovi raspadaju, bit će sve u redu, kaže violončelistica.

O njihovom razvodu mjesecima se nagađalo, no Ana Rucner (30) i Vlado Kalember (60) tek sada su potvrdili da su predali papire za razvod braka. Iako Ana već tri mjeseca ne živi u njihovom domu, ostali su u dobrim odnosima i često se viđaju. O sinu Darianu (8) zajednički brinu, a tek se trebaju dogovoriti s kime će on živjeti.

- O svom privatnom životu ništa ne želim govoriti - kratko je rekao Kalember. Unatoč problemima zbog kojih njihov osmogodišnji brak nije izdržao, par je zapjevao u showu 'Zvijezde pjevaju'. Ispali su u subotu, a Ana mu je, unatoč svemu, za 61. rođendan htjela zapjevati 'Happy Birthday' poput fatalne plavuše Marilyn Monroe.

Ana i Vlado zaljubili su se 2005. na rođendanskoj zabavi Željka Keruma. Vjenčali su se godinu dana poslije u tajnosti u zagrebačkoj općini Medveščak, a nekoliko mjeseci kasnije Ana je saznala da je trudna.

Vlado nije dugo nosio vjenčani prsten, skinuo ga je mjesec dana nakon svadbe. Odnedavno više nije ni na Aninoj ruci.

- Ni ja ga više ne nosim. Kako ga je Vlado brzo skinuo i ja sam učinila isto. Žao mi je zbog toga jer sam voljela nositi burmu - rekla je Ana prije samo mjesec dana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 301
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin