Obavijesti

Show

Komentari 48

Poštar koji je uhodio Rozgu prijavio policiji njene prijatelje

Poštar koji je uhodio Rozgu prijavio policiji njene prijatelje
4

Pjevačicu je opsjednuti obožavatelj mjesecima uhodio i zvonio joj na vrata stana. Nakon što su mu njezini prijatelji rekli da je ostavi na miru, on ih je prijavio policiji

VIDEO

Ma to je predivno, rekla je bijesna Jelena Rozga (34) čuvši da je poštar koji ju je mjesecima uhodio policiji prijavio njezine prijatelje. Prije toga zaluđeni joj je obožavatelj poslao SMS u kojem joj se požalio da ga njezini prijatelji maltretiraju i ne daju mu mira.

- To je strašno. Nevjerojatno - kažu šokirani prijatelji splitske pjevačice i dodaju kako je policija nekoliko puta pozvala na razgovor Jelenina navodnog dečka Marka Budanovića i njezinu prijateljicu.

Satima su ih ispitivali kako bi istražili jesu li mu doista prijetili.

- Marko mu nije prijetio. Samo ga je molio da prestane uhoditi Jelenu jer je ona već ozbiljno počela strahovati za svoj život -  rekao nam je Jelenin bliski prijatelj.

Dodaje kako pjevačica isprva ništa nije htjela prijaviti policiji, a Marko i prijateljica nadali su se da će poštar odustati od daljnjeg uhođenja. Iako su ga molili da prestane opsjedati Jelenu, on je ignorirao njihove molbe. Rozginim prijateljima nije jasno kako je pomahnitali poštar prošao samo s opomenom, a s druge strane, oni koji štite pjevačicu, postali su predmet istrage. U policiji su nam rekli kako u cijelom slučaju nema elemenata za kaznenu prijavu, ali da su sve u posebnom izvješću proslijedili Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu. A ondje su nam odgovorili kako još nisu primili spomenuto izvješće.

Splitska pjevačica rekla nam je kako je ozbiljno razmišljala o tome da zatraži zabranu pristupa ako opsjednuti poštar ne odustane od uhođenja.

- Nadam se da neću morati to tražiti nego da će me pustiti na miru da sve zaboravim - zaključila je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin