Obavijesti

Show

Komentari 389

Pozadina skandala na HRT-u između Jacquesa i N. Svekler

Pozadina skandala na HRT-u između Jacquesa i N. Svekler
3

Houdek je kostimografkinji Nataši Svekler prijetio otkazom, a svog dizajnera je nazvao pijancem. Svekler zbog svega što se zbilo traži da je se makne iz ‘Voicea’

VIDEO

Potresena kostimografkinja HRT-a Nataša Svekler (49) nakon obračuna sa Jacquesom Houdekom (33) zamolila je produkciju da je maknu iz showa “The Voice”. Pjevač joj je, kako doznajemo, prijetio kako će tražiti od njezinih nadležnih da joj daju otkaz.

Glasnogovornik showa Aleksandar Kostadinov kaže da Jacques ne može prijetiti Nataši otkazom jer pjevač ne radi na HTV-u. Kostadinov dodaje kako ne zna da se kostimografkinja želi povući iz projekta niti je ona s njim o tome razgovarala, iako je prekjučer rekao da zbog sukoba i razilaženja u mišljenjima oko hlača neće morati odijevati Houdeka.

- Ne može se Svekler povući bez dopuštenja šefa jer je na plaći televizije - zaključio je Kostadinov. Dodaje kako će tražiti očitovanje od Jacquesa, Nataše i šefice produkcije Julijane Filaković.

- Kad dobijem očitovanje, vjerujte mi, to neće ostati u mojoj ladici. Ako Nataša bude tvrdila da je došlo do fizičkog obračuna, može tužiti Jacquesa - kaže Kostadinov. 

Splitski akademski kipar Mario Miše (29) razišao se s osebujnim pjevačem, a za nastupe mu je sašio sedam komada odjeće, od čega je pjevač nosio samo tri. Jacques se njemu, doznajemo, prvi javio rekavši mu kako želi da ga on odijeva. Miše mu je sastavio ponudu i poslao je HTV-u, koji nije imao novca za sve troškove Houdekove odjeće. Pjevač se, doznajemo od krugova bliskih dizajneru, sam ponudio pokriti dio troškova od svojeg honorara u showu. Obećao je i da će platiti krojačice iz zagrebačkog HNK koje su mu šivale kostime. Dizajner i krojačice svoj honorar još čekaju jer im je Houdek rekao da HRT još ni njemu nije isplatio novac za sudjelovanje u showu. Miši je prekipjelo i odlučio je da za njega više neće dizajnirati. Jacquesa je to iznerviralo.

Nakon što je Miše prekinuo s njim suradnju, Jacques je preostala četiri dizajnerova komada odjeće koje nije nosio u showu odnio krojačicama iz Kamenskog da mu sašiju identičnu odjeću jer nije htio nositi dizajnerovu. Na snimanju se pojavio u širokim crvenim hlačama iz Kamenskog po kroju dizajnera.

Kostimografkinja Nataša stala je u obranu Miše i rekla pjevaču da ga može tužiti, na što je Jacques planuo. Uhvatio ju je za ruku, gurnuo u zid i prepriječio joj put. Ona ga je molila da je pusti, pa su ih morali razdvajati. Jacques i Nataša surađivali su u showu “Zvijezde pjevaju“. Tada mu je napravila lentu na kojoj je stajalo “Najljudskija osoba u showu”. Odnos im je bio savršen. Sukob s njim ju je stoga još više povrijedio.

Dizajner: Houdek je imao ozbiljnih problema s egom

Ne sviđa mi se Jacquesov mentalitet i ponašanje. Bezobrazan je bio prema meni i prema drugima. To je bilo stravično i ja to više nisam mogao gledati. Ako nije bilo po njegovu, on bi poludio i odmah planuo. Imao je ozbiljnih problema s egom. U njegovoj glavi samo je ‘ja, ja i ja’, požalio se dizajner Mario Miše svojim prijateljima. 

Miši je pjevač, dodaju prijatelji, slao prijeteće poruke da mu HTV, kao ni on, neće platiti za kostime, a govorio mu je i da je pijanac, iako dizajner tvrdi da ne pije alkohol.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 389
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane