• Članak
  • Komentari 11
  • Share 83
  • Tweet

Premijerno pogledajte spot za duet 'Prijatelju' Bralića i Karana

Na portalu 24 sata premijerno pogledajte spot za duet 'Prijatelju' Tomislava Bralića i Gorana Karana. Radnja je smještena u marinu Mandalina i dalmatinsku zagoru

Ponedjeljak, 14. 1. 2013. u 12:23    Piše: 24sata

Nakon objave dueta 'Prijatelju' pjesma je odmah postala hit koji će još dugo dominirati radijskim eterom. Goran Karan je autor pjesme koja će se naći i na njegovom novom albumu 'Čovik tvoj' koji izlazi početkom veljače. Nikša Bratoš, stalni Goranov suradnik, napisao je aranžman. Zanimljivo je spomenuti da na pjesmi postoji i još jedan 'prijatelj', Neven Mijač, koji je odsvirao usnu harmoniku.

Goran Karan i Tomislav Bralić su odlučili pjesmi dati i vizualni identitet te su redateljsku palicu prepustili iskusnome Željku Petrešu, glazbenom producentu s kojim godinama surađuju. Sjajna ekipa izuzetno je zadovoljna napravljenim  poslom. Radnja spota smještena je u marinu Mandalina i dalmatinsku zagoru kroz toplu priču o prijateljstvu od malih nogu. Glavne uloge u spotu tumače upravo Karan i Bralić.

- Snimanje spota za pjesmu 'Prijatelju' s Tomislavom Bralićem se mudrošću režisera Željka Petreša odvijalo na cca pola puta između moga Splita i Bralićevog Zadra. Krasan sunčan dan, dobra ekipa, puno smijeha u marini Mandalina u Šibeniku, a onda na imanje Roca, kraj izlaza za Vodice s autoceste. Sjajna atmosfera, maslinik, odlični ljudi, domaća spiza i prava pjesma. Ako se na videu zasjajimo Tomislav i ja to je iz dva razloga - malo šminke i puno zabave. To je bilo najugodnije snimanje spota u mom životu. Hvala Tomislavu, Petrešu, ekipi i našoj izdavačkoj kući Scardona - rekao je Karan.

Dvojac će duet prvi put zajedno izvesti na koncertu Gorana Karana 12. veljače u dvorani Vatroslava Lisinskog.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Domaće zvijezde.

Tagovi: pjesmu prijatelju, tomislav bralić, premijera spota, goran karan

Izdvojeni komentari 11 komentara Pogledaj sve komentare
14.01.2013., 18:19

Penelopa: Pjesma ništa posebna, obadvojica imaju lijepih pjesama . Duet ? Mislim da nije pogođena pjesma. Ali što kažu o ukusima se ne raspravlja :)

15.01.2013., 19:18

Katija Barić: Ma pisma je vrh!

14.01.2013., 12:58

dr Tony: Ide li ovako, "prijatelju, prijatelju... tam tam tam , prijatelju, prijatelju, tam tam... marš u piz.u mate.inu, što s mi sinoć hebo ženu dok san bija na terenu... tam tam" OR "prijatelju propalice, što ti je propalo lice? propalo je lice meni, jer ga dadoh jednoj ženi Ženeee, jer volin ženeeeee"....

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar