Obavijesti

Show

Komentari 124

Premijerno pogledajte spot za singl 'Đavo' sa seksi Sorajom

Premijerno pogledajte spot za singl 'Đavo' sa seksi Sorajom
13

Ekskluzivno na portalu 24sata.hr pogledajte prvi Sorajin 'izlet' u glazbene vode. Ljepotica nam je otkrila i što su joj prioriteti u životu te zašto voli dečke iz Zagreba

VIDEO

Nakon poziranja za Playboy, Soraja Vučelić (25) odlučila se okušati i u glazbenim vodama. Premijerno na našem portalu  imate priliku pogledati spot za pjesmu 'Đavo' srpskog pjevača Davora Markovića, u kojem gostuje i Playboyeva zečica.

- U Soraji sam prepoznao karakter sličan mome te sam, iako ona nije profesionalna pjevačica, odlučio surađivati s njom na svojoj novoj pjesmi. Da u spotu izgledamo atraktivno pobrinuli su se George Styler i Huso Čobić - izjavio je Marković koji je početkom travnja izdao svoj album prvijenac.

Autor pjesme 'Đavo' je Mirko Gavrić dok je za snimanje spota, koji je snimljen u studiju i na ulicama Beograda, bio zadužen redatelj Dejan Miličević.

- Brzo sam se snašla jer ja to volim - izjavila je Soraja tijekom snimanja. U spotu se pojavljuje u seksi oskudnim opravicama i bježi od njega dok on trči za njom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Otkrila nam je da joj je na snimanju bilo fenomenalno i zabavno jer je sa srpskim pjevačem od prve našla zajednički jezik jer su vršnjaci.

'Zagrepčani mi imaju 'ono nešto''

Pjevanje nije moja profesija i ne mislim se s time baviti. Imam još jedan ispit do završetka druge godine psihologije na Filozofskom fakultetu i tome sam potpuno posvećena, rekla je Soraja. 

Studiranje joj je trenutačno na prvom mjestu, a uz to se bavi i raznim poslovima koji joj se učine zanimljivima, od poziranja za Playboy do voditeljskog angažmana u TV emisiji.

- Nakon faksa se mislim posvetiti nekom ozbiljnom poslu, a sve ovo što sad radim je nekako usput - rekla je. 

Kada ima vremena gleda Survivor, a Sebastiana ističe kao svog favorita. Prokomentirala je i trend po kojem mnoge Hrvatice imaju dečke Beograđane.

- Za mene ipak Zagrepčani imaju 'ono nešto'. Dobar mi je taj njihov naglasak. Ti dečki imaju kulturu i manire koji se rijetko sreću, a to me obara s nogu - zaključila je Playboyeva zečica koja je u sretnoj vezi baš s jednim Zagrepčaninom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 124
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'