Obavijesti

Show

Komentari 4

Prljavo kazalište po prvi put nastupa na zagrebačkoj Šalati

Prljavo kazalište po prvi put nastupa na zagrebačkoj Šalati
3

Prljavci će koncertom na Šalati započeti i 'Pantastic turneju' kojom obilježavaju 25 godina od veličanstvenog koncerta na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića

VIDEO

Kad se bend nakon više desetljeća duge glazbene karijere veseli nekom prostoru na kojem nikada nije svirao, svi znamo kako se radi o iskrenim glazbenicima koji usprkos neupitnoj veličini ostaju na zemlji i njeguju snažnu vezu s obožavateljima i ambijentom.

Upravo će tako, po prvi puta u 37 godina postojanja benda, zagrebačka Šalata 30. svibnja ugostiti jednu od najvećih regionalnih rock atrakcija, Prljavo kazalište.

Popularni će Prljavci koncertom na Šalati ujedno započeti i 'Pantastic turneju' kojom obilježavaju 25 godina od veličanstvenog koncerta na glavnom zagrebačkom Trgu.

Najdugovječniji i najpoznatiji rock bend naših prostora i nakon gotovo 40 godina karijere i 14 albuma još uvijek poput magneta privlači pažnju publike svih generacija, pa su tako samo na prethodna 3 koncerta u Zagrebu Prljavci nastupili pred više od dvjesto tisuća ljudi, a njihove pjesme još uvijek zauzimaju vrhove top ljestvica. Na ovogodišnjoj turneji svoje vjerne obožavatelje će razveseliti brojnim starim hitovima, ali i predstaviti pjesme s nadolazećeg albuma.

Ulaznice za ovu koncertnu poslasticu, Prljavo kazalište na zagrebačkoj Šalati 30.05.2015., dostupne su putem sustava Ulaznice.hr i na ovlaštenim prodajnim mjestima po cijeni od 50kn, a na dan koncerta, ukoliko ih ostane, po cijeni od 70 kuna.

Dok čekamo 30. svibnja i Šalatu, u live nastupu Prljavog kazališta možete uživati 7. svibnja na Trgu slobode u Umagu, gdje će Prljavci nastupiti u sklopu Sportskih igara mladih.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...