Obavijesti

Show

Komentari 29

Rajko Dujmić je nepokretan jer mu se upalio živac u nozi...

Rajko Dujmić je nepokretan jer mu se upalio živac u nozi...
3

NJEGUJE GA SUPRUGA Rajko Dujmić kaže da trpi jake bolove jer nije previše pazio na zdravlje. Zbog kućnog pritvora ne može ići sa suprugom u Gorski Kotar

VIDEO

Iako je trebao nastupiti s pjesmom “Da te ne volim”, Rajko Dujmić (59) nije se pojavio na jubilarnom 60. Zagrebačkom festivalu. Doma je ležao u krevetu. Zbog akutne upale ne može dobiti blokadu.

- Kad sam najviše htio biti sa svojima, nisam mogao ustati zbog upale živca desne noge. Baš me je ukliještilo. Festivalu želim sretan rođendan! I da traje još barem toliko - kaže skladatelj koji trpi jake bolove. Dodaje kako je do toga moralo doći jer nije previše pazio na zdravlje.

Njeguje ga supruga Snježana (49). Rajko ne zna koliko će to trajati, ali dok se upala ne smiri, ni liječnik mu ne može pomoći. Uvjeren je kako je to sigurno “sreća u nesreći”.

- Prije nego što su mi se dogodile najvažnije stvari u životu, uvijek bi me zadesile neke nevolje. I kad sam na Eurosongu pobijedio s pjesmom ‘Rock me’ s grupom Riva, nisam bio tamo. Istina, tada nisam imao upalu živca, nego svirku, ali činjenica jest - nisam bio prisutan. Tako se i sada nadam da je to znak kako me čeka nešto dobro - govori on.

Jedini je autor čije su čak dvije skladbe izvedene na retrospektivnoj večeri festivala - “Povedi me” i “Da te ne volim”. Kaže da se kolege stalno raspituju o njegovu zdravlju i žele mu brz oporavak.

Rajku je najviše žao što je u “kućnom pritvoru” pa ne može sa suprugom otići nekoliko dana u njihovu vikendicu u selu Stari Lazi u Gorskom kotaru. U jesen tamo obožavaju brati gljive i kestene kojih ima u izobilju.  

Rajko Dujmić: Svima u mom životu napisao sam pjesmu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin