Obavijesti

Show

Komentari 48

Romantični Štimac kraljevskim prstenom zaprosio svoju Lanu

Romantični Štimac kraljevskim prstenom zaprosio svoju Lanu
7

Igor Štimac naručio je repliku prstena kojim je William zaručio Kate Middleton. Lana nosi prsten od 18-karatnog bijelog zlata s plavim safirom i 14 dijamanata

VIDEO

Lana je bila iznenađena i presretna kad je vidjela prsten, prisjetio se Igor Štimac (44).

Nogometni trener lani je djevojku Lanu Bucat (32) zaprosio replikom prstena kojim je princ William zaručio vojvotkinju Kate Middleton. Tim prstenom je 1981. godine princ Charles zaručio Williamovu pokojnu majku, princezu Dianu. Štimac kaže kako je želio da i na ruci njegove djevojke blista tako raskošan zaručnički prsten.

Bivši nogometaš od zlatarnice je naručio prsten od 18-karatnog bijelog zlata s ovalnim plavim safirom okruženim s 14 dijamanata.

- Za izradu nam je trebalo od 30 do 50 sati rada. Prsten je skup, no ne mogu vam reći koliko ga je Štimac platio jer je riječ o zaručničkom prstenu - rekao nam je vlasnik zlatarnice Željko Križek.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dodao je kako se cijena replike prstena kreće od 25.000 do 120.000 kuna, a jeftinije kopije mogu se dobiti već za 2900 kuna. Prsten vojvotkinje od Cambridgea znatno je skuplji, a procijenjen je na 233.000 kuna.

Princ William zaprosio je Kate na putovanju u Keniji. Prsten je nosio u ruksaku. Štimac nam nije želio otkriti kako je on zaprosio Lanu, no ističe da je romantičan muškarac koji voli iznenaditi zaručnicu.

Igor je prije deset dana dobio četvrto dijete. Lana je u splitskoj bolnici rodila sina Ivana. Štimac iz 19-godišnjeg braka sa Suzanom ima troje djece, kćeri Miju (16) i Deu (12) te sina Luku (20). Sportaš kaže da je čudesan osjećaj tek rođeno dijete držati u naručju. Lani će s bebom pomagati njezina majka.

Kate nosi 'pučki safir', birala ga je princeza Diana

Javnost je 80-ih godina Dianin prsten prozvala 'pučki safir' jer nije bio jako skup. Zaručnički prsten birala je princeza Diana.

U Lanu se zaljubio ubrzo nakon rastave

U proljeće 2010. godine u javnost su 'iscurile' fotografije s proslave rođendana Igorova prijatelja. S njim je bila i njegova kći Mija. Na proslavi se strastveno ljubio sa Splićankom. Tada je bivši nogometaš otkrio da je u ozbiljnoj vezi s Lanom Bucat.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'