Obavijesti

Show

Komentari 113

Dosadili mu njeni pijani ispadi: Josip istjerao Malinu iz stana

Dosadili mu njeni pijani ispadi: Josip istjerao Malinu iz stana
4

EKSKLUZIVNO pročitajte detalje o bračnim problemima Maline i Josipa Šelendića. Saznajte gdje Malina živi i što je to Josipa toliko naljutilo da ju je istjerao iz stana

VIDEO

Posljednjih dana svi pričaju o raspadu braka Maline Šelendić (22) i Josipa Šelendića (32). Njihova se rastava najavljuje kao najskuplji brakorazvodni proces u državi, a manekenka zdušno negira krizu u braku. U tiskanom izdanju 24sata u subotu pročitajte što se točno događa između Maline i Josipa.

- Čista glupost. Nitko se ne rastaje - izjavila je nedavno Malina koja je trebala preseliti u Katar gdje, zbog posla, živi njen suprug.

Malina je najavila da će se s jednogodišnjim sinom Lukom preseliti k suprugu, no do toga nije došlo. 

- Razboljela sam se. Dobila sam upalu mokraćnih puteva, zato sam odgodila putovanje - tvrdila je Malina dok su mediji nagađali da ju je Josip izbacio iz njihova zajedničkog stana i rekao joj da sina pošalje u Katar. 

Okidač za Josipovu reakciju je Malinino ponašanje na proslavi rođendana prijateljice. Napila se i osramotila Jospa pred prijateljima. 

U tiskanom izdanju 24sata u subotu pročitajte detalje o bračnim problemima Maline i Josipa Šelendića. Saznajte gdje Malina trenutačno živi i što je to Josipa toliko naljutilo da ju je istjerao iz stana u kojem su zajedno živjeli. Pročitajte i kako je Malina komentirala cijelu situaciju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 113
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin