Obavijesti

Show

Komentari 46

Sejo Sexon: U BIH nema tako dobrih izdavača, teško je raditi

Sejo Sexon: U BIH nema tako dobrih izdavača, teško je raditi
3

Povodom skorašnjeg nastupa na Rujanfestu, glazbenik je gostujući na 24sataTV-u ispričao kako su glazbeni izdavači u Hrvatskoj velika podrška bosanskim bendovima

VIDEO

Vruću zagrebačku jesen koja nas očekuje s početkom ovogodišnjeg Rujanfesta u neposrednoj blizini zagrebačkog Westgatea, 18. rujna dodatno će zagrijati sarajevski rokeri iz Zabranjenog pušenja.

- Ovog ljeta puno smo radili, putovali, cijelu regiju smo obišli u tri mjeseca, imamo još desetak koncerata i pred Novu godinu mislimo početi nešto snimati. Zadnji naš samostalan koncert u Zagrebu bio je u Tvornici prošle godine, a ovo na Rujanfestu više će biti fešta za ljude. Pokušat ćemo se ograničiti na neki svoj poznati repertoar, svjesni smo da tu neće biti samo naša publika već publika raznih bendova, rekao je frontmen benda Davor Sučić gostujući u emisiji 'Bez ograde' na 24sataTV-u.

Glazbenik, poznatiji kao Sejo Sexon, otkrio je kako je od njihovog posljednjeg albuma 'Muzej Revolucije' prošlo tri godine.

- Album je gotov, radni naslov je 'Radovi na putu' jer je više napisan po hotelima i kombiju nego što je rađen kući. Mi smo mislili već daleko odmaknuti s tim CD-om, ali zbog današnjih gibanja na glazbenoj sceni gdje tijekom ljeta ne stigneš ništa sad ćemo se kao medo vratiti u svoju špilju i baviti s tim - rekao je Sexon.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Album će snimati u studiju 'Plavi film'.

- To je inače video produkcija, ali imaju jako dobar tonski studio. Naš gitarist je zaposlen u toj produkciji kao glazbeni producent - rekao je Sejo i osvrnuo se na današnju situaciju na rock sceni u Sarajevu.

- Imamo bendove Letu Štuke, Dubioza Kolektiv je jednim velikim dijelom sarajevski bend, Zoster isto, to je strašno lijep bend. Za Croatia Records izlazi Karne, vodi ga scenarist serije 'Lud, zbunjen, normalan' tu je i Navojec na saksofonu. To je vesela glumačko-producentska ekipa, rade opušteno, ne rade to zbog novca. Taj bend je na tragu neke sarajevske škole. U svakom slučaju ima puno bendova - kaže pjevač.

Dodaje kako, nažalost, u BIH nema tako dobrih glazbenih izdavača kao u Hrvatskoj koji su velika podrška bosanskim bendovima.

- U Bosni nema dobrih izdavača, medija koji guraju tu vrstu glazbe, dosta je teško dolje raditi, slično je i s nogometnom reprezentacijom, mislim da to nema nigdje na svijetu - zaključio je glazbenik.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'