Obavijesti

Show

Komentari 46

Seve: Aleksandru je najdraža 'Uzbuna', a pleše na 'Italianu'...

Seve: Aleksandru je najdraža 'Uzbuna', a pleše na 'Italianu'...
4

Pjevačica je tijekom gostovanja na Narodnom radiju otkrila detalje oko nastanka albuma 'Dobrodošao u klub'. Otkrila je da je vesela zbog izlaska novog albuma

VIDEO

U Glazbenom showu Dalibora Petka Severina (40) predstavila je pjesme s nedavno objavljenog albuma 'Dobrodošao u klub'. 

- Ovo je bila definitivno Severinina godina, stoga je i bilo logično da upravo ona gostuje u posljednjem ovogodišnjem izdanju Glazbenog showa - rekao je urednik i voditelj emisije Dalibor Petko.

Odlično raspoložena pjevačica otkrila je detalje oko nastanka novog albuma i slušateljima zaželjela sretan Božić.

- Prosinac mi je bio zanimljiv, vesela sam jer mi je izašao album. Pola priče je završeno, počinje onaj drugi dio kada ćemo pjesme pjevati pred ljudima. Imali smo samo dva koncerta u prosincu, ali i puno promocije, razgovora, dovršavanja svega što album nosi. Jako smo sretni i bend i ja - rekla je pjevačica.

'Uzbuna je za predškolski uzrast, energija lunaparka ponese'

Prvi spot za singl 'Uzbuna' koja je premašila brojku od dva milijuna pregleda na YouTubeu snimljen je u lunaparku.

- Nijedna pjesma nije rađena tek toliko da se stavi na album kako bi popunila neko prazno mjesto. 'Uzbuna' je za predškolski uzrast, energija lunaparka ponese - komentirala je Seve.

Otkrila je da su sve pjesme nastale prije dvije i pol godine. Riječ je o uratcima autora Filipa Miletića i Miloša Roganovića čija ju je pjesma 'Aspirin' oduševila kada ju je prvi put čula.

- Čula sam njihovu pjesmu 'Aspirin' na radiju prije dvije godine. Rekla sam da želim upoznati čovjeka koji ju je napisao - priznala je.

'Dok smo snimali 'Brada Pitta' strašno smo povisivali tonove'

U eter su se potom iz Beograda javili autori pjesama Filip i Miloš. Komentirali su da je riječ o obiteljskom albumu i priznali da je bilo svađe dok su radili na njemu.

- Istina je da smo kad smo radili pjesmu 'Brad Pitt' strašno povisivali tonove. No svi smo se borili da album bude dobar,  igramo u istom timu i mislim da je rezultat sjajan. Jako su se puno trudili, vrijedni su suradnici, oni se svrstavaju uz bok velikih kompozitora, a radila sam s brojnima. Znaju što žele, prihvaćaju tuđe ideje - pohvalila ih je Severina. 

Osvrnula se na veliki hit 'Italianu' i priznala da je bila oduševljena kada ju je prvi put čula.

- Rekla sam im zovite Shakiru ili nekog sa svjetske scene. Nisu mi vjerovali, to je zaista veliki uspjeh, pjesma koja se sviđa svima i koja je vesela. Ja sam počela s veselim pjesama. Spot sam htjela snimiti s publikom, on i nije toliko gledan zato što je već pjesma postala veliki hit - rekla je Seve i otkrila da joj je trebalo 15 dana za snimanje spota. 

'Bila sam nervozna na snimanju spota, tada sam dojila'

U studiju se zatim pojavio redatelj spota Darko Drinovac. Seve je otkrila da su se upoznali na snimanju spota pjesme 'Gade'.

- Ja sam bila strašno nervozna u tim danima, još sam uvijek dojila. Mama, on je kriv što sam nosila donje rublje u spotu - rekla je Seve kroz smijeh.

U studio se javila i Ana Bebić s kojom je pjevačica snimila 'Italianu'. Metkovka je komentirala da je za nju snimanje dueta sa Severinom bilo ostvarenje snova.

- To je moja djevojka - rekla je Severina i otkrila da je za Anu prvi put čula kada je pjevala na 'Operaciji Trijumf'. Dodala je da su je njezina dječja razigranost i nevinost podsjetili na njezine početke. 

Bebek: Svi mi govore da je 'Tango' nešto posebno

U studio je potom stigao tamburaški sastav Begini i otpjevao nekoliko pjesama pjevačici koja je priznala da obožava tamburaše.

Pjesmu 'Tango' koju je napisao Branimir Mihaljević snimila je u duetu sa Željkom Bebekom.

- Nakon što smo je Severina i ja otpjevali već danima odgovaram na pitanja radijskim postajama. Svi mi govore da je 'Tango' nešto posebno, nešto najljepše - rekao je Bebek. 

Pjevačica je otkrila da će se koncertima krenuti krajem trećeg mjeseca.

- Ja sam nagovorljiva. Nagovaraju me na velike arene, koncerte. Razmišljamo već sad o cijelom nastupu, jako sam sretna što sam se uspjela dogovoriti za jednu suradnju koja mi je jako važna, no ne bih sad o tome govorila - rekla je Seve.

'Želim napraviti aukciju svojih haljina, prihod će biti namijenjen djeci'

U studio je potom ušetala dizajnerica Matija Vuica.

- Jako sam sretna kada se dogodi nešto lijepo u modi. Moja želja je napraviti dobrotvornu večeru, aukciju na kojoj je će sav prihod biti namijenjen djeci - rekla je Seve. 

Zahvalila se fanovima na lijepim željama i zaključila da želi da s njezinih koncerata uvijek odu kući punog srca.

- Za mene su koncerti kao jedan akumulator na koji se ja punim dobrom energijom i gdje mi je srce puno. Odmalena sam na sceni i nikad nisam mislila da ću u životu tako biti važna nekim ljudima. Samo sam željela pjevati - rekla je.

Mama desetomjesečnog sinčića Aleksandra zahvalila se na pitanju kako je njezin sinčić i komentirala da maleni najviše voli njezin aktualni singl 'Uzbuna'.

- Najdraža pjesma mu je 'Uzbuna', a doduše i 'Italiana'. Tako je sladak, pleše na 'Italianu'. Vjerojatno je zato toliki broj klikova jer majke to puštaju djeci, to su mi rekle prijateljice iz Sarajeva - zaključila je Seve.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...