Obavijesti

Show

Komentari 119

Severina i Učiteljice u novom spotu 'Generale' opet zavode

Severina i Učiteljice u novom spotu 'Generale' opet zavode
9

Sjajno smo se družile na snimanju i nismo mogle vjerovati koliko je Seve seksi uživo, kažu Učiteljice i dodaju da je ona odlično reagirala na spoj tambure i violine

VIDEO

Radnja spota odvija se na moru u predivnom ljetnom ambijentu, a odabrani koji su imali priliku pogledati spot, kažu kako je ovo najbolje izdanje Severine (42) do sada. 

- Sjajno smo se družile na snimanju spota za 'Generala' i nismo mogle vjerovati koliko je Seve seksi uživo. Odlično je reagirala na naš spoj tambure i violine i kaže kako joj danima ne izazi iz glave naša zajednička pjesma. Dobro smo se snašle, zadovoljne smo i mi i Seve - ističu Učiteljice, Matea, Silvia i Ana. 

Miodrag Marković

- Imamo iza sebe već tri spota, sa Jasminom Stavrosom, Nedom Ukraden i za našu solo pjesmu “Nisam ja tvoja Učiteljica”, ali je ovaj spot bio produkcijski najzahtjevniji i sniman je nekoliko dana na više lokacija - dodaju zgodne Učiteljice.

Učiteljice su posljednjih mjeseci uspjele skrenuti pažnju javnosti na sebe, a njihovi brojni nastupi i činjenica da je Severina željela baš sa njima snimiti svoj novi singl, govore u prilog tome. 

Autori pjesme, Dušan Bačić i Bojan Dragojević kažu da dugo nisu napisali bolju pjesmu od 'Generale', ali i da je za njih veliki izazov poslije 'Tarapane' ponovo raditi sa najvećom regionalnom zvijezdom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 119
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin