Obavijesti

Show

Komentari 114

Severina je odustala od dvora, vjenčanje će biti 21. studenoga

 Severina je odustala od dvora, vjenčanje će biti 21. studenoga
7

Severinin tim naoružao se strpljenjem i, dok posljednji gosti nisu potvrdili definitivan dolazak, pozivnice nisu otišle u izradu. Seve se odlučila za haljinu Matije Vuice

VIDEO

Imali smo samo 48 sati za donošenje odluke dolazimo li na vjenčanje godine ili ne, rekli su nam uzvanici vjenčanja Severine Vučković (43) i Igora Kojića (28).

Ceremonija je u Beogradu zakazana za treću subotu studenog. Prošle srijede počeo se raditi konačan popis uzvanika pa su diljem Balkana neprestano zvonili telefoni prijatelja obitelji Vučković i Kojić. Severinin tim naoružao se strpljenjem i, dok posljednji gosti nisu potvrdili definitivan dolazak, pozivnice nisu otišle u izradu.

Istog dana mlađahni Kojić otputovao je u Beograd kako bi preuzeo odgovornost za prvu fazu priprema oko najvažnijeg dana u njegovu i Sevkinu životu, dok je pjevačica vikend provela radno u Makedoniji.

- Dugo su razmišljali o lokaciji vjenčanja. Beli Dvor na Dedinju dugo je bio favorit obje obitelji. Nitko ne zna zašto je Severina odustala od rezidencije kraljevske obitelji Karađorđević, samo znamo da je to bila njezina odluka - kažu nam prijatelji bivšeg nogometaša, koji s nestrpljenjem iščekuju pozivnice s točnom lokacijom vjenčanja. Upoznati su kako je par zakapario najam hotela u centru Beograda.

Mladenkina potraga za idealnom haljinom počela je prije nekoliko mjeseci kad je bacila oko na vjenčanice s potpisom Vere Wang od 21.000 kuna te one Oscara de la Rente koje stoje više od 75.000 kuna. Odlučila se, doznajemo, za kreaciju dizajnerice i njezine prijateljice Matije Vuice. Ne zna se koliko će haljina pjevačica pripremiti za svadbu. Poznato je da je Splićanka poželjela od Igora za vjenčani dar majicu s natpisom: 'Volim Igora najviše na svijetu'.

- Ako se budem udavala, Brega će mi sigurno biti kum - rekla je pjevačica kojoj je bivši gazda Bijelog dugmeta bio kum na jedinoj svadbi koju ima iza sebe, lažnoj.

Dio njezinih prijatelja misli da bi ipak moglo pasti dvostruko kumstvo s Andreom Čermak, kojoj je Vučković bila kuma na vjenčanju 2005. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 114
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...