• Članak
  • Komentari 899
  • Share 676
  • Tweet19

Severina carskim rezom rodila svog prvog sinčića Aleksandra

Sina Aleksandra teškog 3200 grama i dugačkog 52 centimetra pjevačica je rodila carskim rezom nešto iza 23 sata. U splitskoj bolnici ležala je više od mjesec dana

Ponedjeljak, 20. 2. 2012. u 23:30    Piše: Ivana Habijan , Ivana Prgomet

Splitskoj pjevačici i srpskom poduzetniku Milanu Popoviću (46) ovo je prvo dijete. Dječaka teškog 3200 grama i dugačkog 52 centimetra Severina (39) je rodila u 23:04. Iako je inzistirala na prirodnom porođaju, rodila je carskim rezom. Porođaj je prošao bez poteškoća, a majka i dijete osjećaju se dobro, javio je Severinin menadžer Tomislav Petrović. Iako Milan nije mogao biti sa Severinom na porođaju, sina je nestrpljivo iščekivao u bolnici u društvu njena menadžera Petrovića.

Mjesec dana čuvala trudnoću u bolnici

Severina je u splitsku bolnicu primljena u ponedjeljak navečer, drugog siječnja, zbog blažeg krvarenja u uznapredovaloj fazi trudnoće. Iako su liječnici tada najavili da će je kroz dan, dva pustiti na kućnu njegu, u bolnici je ostala do porođaja.  

U bolnici je bila više od mjesec dana. Vrijeme je kratila surfanjem i čitanjem knjiga o porodu i roditeljstvu. Gledala je i Disneyeve crtiće, izvori iz bolnice otkrili su da je televizor u njenoj sobi radio do kasno u noć. Često su je  posjećivali majka Ana i zaručnik Milan Popović te menadžer Tomislav Petrović. Posjetili su je i prijatelji Petar Grašo i Danijela Martinović. 

Inzistirala je na prirodnom porođaju

Pjevačica je u splitskoj bolnici razgledala kadu za porođaje u vodi iako takav porođaj još nije u funkciji. Liječnik joj je zbog blažih komplikacija predlagao da rodi carskim rezom, no pjevačica je inzistirala na prirodnom porođaju. 

Otkako je objavljeno da je Severina u bolnici na čuvanju trudnoće i domaći i strani mediji nagađaju o terminu porođaja. Srpski su mediji čak objavili da je Milanu na pravoslavni Božić rodila sina, što je kasnije demantirano. Šuškalo se također da će svom prvom sinu dati ime Ivan Aleksandar. 

Milan ostao bez daha vidjevši Severinu u minici

Milan i Severina upoznali su se na proslavi njegova rođendana na Adi Ciganliji. Severina je pjevala na zabavi za tristotinjak Milanovih najbližih prijatelja i za gažu navodno dobila 370.000 kuna. Kad su se mediji raspisali o njenoj novoj ljubavi rekla je da se zaljubila spontano. Milan je navodno ostao bez daha vidjevši Severinu u kratkoj crnoj haljinici. 

Nakon gaže na Milanovom rođendanu Severina je prekinula vezu sa Slavkom Šajinovićem s kojim je bila zaručena i planirala svadbu. Zajedno su gradili velebnu kuću u Ičićima.

Nedugo nakon što je Severinina i Milanova veza postala javna, Seve je novog dečka upoznala s majkom Anom. Fotografirali su ih u jednoj slastičarnici u Splitu dok su jeli kolače. Zajedno su putovali i uživali u ljubavi. 

Pročitajte više vijesti iz rubrike Domaće zvijezde.

Tagovi: sin, severina, porođaj, milan popović

Izdvojeni komentari 899 komentara Pogledaj sve komentare
21.02.2012., 11:49

buljaka: Severina je rodila!! Ali zasto nije bio direktan prijenos?? Ako smo mogli gledat kako joj ulazi, mogli smo i kako joj izlazi..

21.02.2012., 02:21

Franz Burgbauer: jadno dijete....da zna tko mu je majka...vratilo bi se odakle je i došlo

21.02.2012., 17:24

drkoslav: Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar