Obavijesti

Show

Komentari 331

Sirove strasti u klubu: Marijana je Nemešu skoro skinula gaće

Sirove strasti u klubu: Marijana je Nemešu skoro skinula gaće
4

BACILA SE U AKCIJU Marijana Kovačević je za vrijeme razuzdanog noćnog izlaska povlačila Nemešove hlače i htjela mu polizati tetovažu na donjem dijelu trbuha

VIDEO

Nikola Nemešević Nemeš (25) i Marijana Kovačević (30) u beogradskoj kavani grlili su se i ljubili kao da su sami na svijetu.

Gosti koji su bili u klubu kažu da se pobjednica prvog regionalnog reality showa “Big Brother” cijelu večer privijala uz pet godina mlađeg dečka, a čim je spazila kamere, priredila je pravi erotski show. Marijana je čučnula, rukom spustila Nemešove hlače, otkrila mu tetovažu i odglumila da će je polizati. Nikola se nije dao smesti pa je ostao miran i pozirao s cigaretom u ruci. Iako je Nikola prije samo mjesec dana rekao da je morao napraviti stanku u vezi jer ga je grizla savjest što je bio s udatom ženom, prekida očito nije ni bilo. Zagonetna je bila i Marijana, koja je pričala da su se Nemeš i ona udaljili zbog obaveza.

Pjevač iz Požarevca je u međuvremenu prihvatio angažman u TV showu “Ples sa zvijezdama”, a u intervjuu za srpsku televiziju izlanuo se da je i dalje u sretnoj vezi sa Šibenčankom Marijanom.

- Zašto sam odlučio plesne korake pokazati na pozornici? Što želite da kažem, da sudjelujem u showu zbog plesačice, pa da me ubije ova moja? Ma kakvi - odbrusio je Nemeš. Kad je shvatio da si je nepromišljenom izjavom sam demantirao prekid, zbunio se i pitao kad će se to emitirati.

Da im je veza stabilnija i zrelija nego ikad, par otvoreno pokazuje i na društvenoj mreži. Marijana je objavila fotografiju Nemešove ljubavne poruke, a on joj je na svom zidu posvetio omiljenu baladu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 331
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu