Obavijesti

Show

Komentari 10

Škori nedostaje otac: 'Dao bi sve da možemo popiti rakiju'

Škori nedostaje otac: 'Dao bi sve da možemo popiti rakiju'
3

Iako je poznat po svojim domoljubnim pjesmama, inspiraciju Škoro dobiva i od ljubavi prema preminulom ocu. Pjesmu na novom albumu posvetio je upravo njemu

VIDEO

Miroslav Škoro (53) objavio je CD 'Domovina' na kojemu su njegovih 18 velikih hitova. Ovo je prvi put da su sve njegove domoljubne pjesme sabrane na jednom albumu.

- Sve moje pjesme govore o ljubavi. Prema majci, ocu, supruzi, djeci, ognjištu i domovini. Drago mi je da se baš uoči 20. godišnjice Oluje skupilo toliko domoljubnih, dovoljno za CD - kaže pjevač.

Lani je objavio album “Putujem sam”, a naslovna je pjesma posvećena pokojnom ocu Ivanu. Jedne je noći sanjao da je tata živ.

- Predložio sam mu u snu da ga odvedem tamo odakle je došao, a on mi je odgovorio: ‘Ne treba sine, ja putujem sam’. Probudio sam se i bio jako zbunjen. Tužan i radostan istodobno jer sam znao da ga nema, ali sam tako uvjerljivo sanjao da sam imao osjećaj kao da sam ponovno s njim razgovarao - govorim nam Škoro.

San mu je bio urezan u sjećanje i kad je dovršavao album. Imao je 13 pjesama pa je odlučio napisati i četrnaestu, onu u kojoj opet razgovara s ocem. Do sada mu je već posvetio pjesmu “Kuća na kraju sela” u kojemu je stih “Neka sam isti k’o stari moj”. Svoju kćer je ocu u čast nazvao Ivana. I danas se rastuži kad se sjeti oca.

- Umro je u smeđim samtanim hlačama i mojoj kariranoj košulji, željan svega. Dao bih sve na svijetu da mogu s njim popiti rakiju, posjesti ga u auto sa svojom djecom i odvesti u rodne Runoviće kraj Imotskog koje je volio kao i splitski Hajduk - prisjeća se Škoro.

Zna da bi se otac danas ponosio njime jer, osim što je sjajan glazbenik, Škoro se okušao i kao scenarist zabavnih emisija te kao njihov voditelj. Unatoč svim uspjesima, Škoro se najviše ponosi obitelji - suprugom Kim, kćeri Ivanom (24) i sinom Matijom (20).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu