Obavijesti

Show

Komentari 7

Srna će dobiti sina: Nadam se da ću ovaj put stići u rodilište

Srna će dobiti sina: Nadam se da ću ovaj put stići u rodilište
5

IZ DRUGOG POKUŠAJA Nogometaš prije četiri godine nije stigao u Zagreb, a sa suprugom Mirelom još se nije dogovorio o imenu koje će dati svom prvom sinčiću

VIDEO

Konačno će mi se ispuniti snovi. Krajem ljeta u našu obitelj dolazi sin, rekao je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna (33).

Sa suprugom Mirelom (32) još nije odabrao ime za dječaka. Kako doznajemo, Mirela i Darijo, čim su doznali da je trudna, odlučili su da će im se i sin roditi u Hrvatskoj, i to u KBC-u Sestre milosrdnice. Ondje je 2010. Mirela rodila kćer Kasju (4). Mirela drugu trudnoću podnosi dobro, no odlučila je smanjiti tempo pa dane provodi u dugim šetnjama i odmarajući se.

Zbog Mireline trudnoće obitelj trenutačno nije na okupu jer ona s kćeri obitelji dane provodi u njihovu zagrebačkom domu. Darijo je i dalje u Donjecku gdje igra za nogometni klub Šahtar. Kapetan naše nogometne reprezentacije u Ukrajini živi posljednjih deset godina. Njegova supruga i kći žive uglavnom u Zagrebu za koji je magistrica ekonomije vezana posloom.

- Teško mi je usporediti ta dva suprotna svijeta. Mentalitet, kultura, običaji, pa i kuhinja bitno su drugačiji. Zagreb je moj jedini dom pa ne mogu biti objektivna - objasnila je Mirela. Par je vezu započeo prije osam i pol godina. Upoznali su se u narodnjačkom klubu Ludnica gdje je Mirela došla nakon svadbe Branke Bebić i Hrvoja Krstulovića. Godinu dana poslije prekinuli su nakon Darijeva razuzdanog izlaska sa suigračima iz reprezentacije. Prije šest godina su se pomirili, a vjenčali su se u Dubrovniku. Kad im se rodila Kasja, Srna je jedva čekao karantenu kako bi se konačno mogao dobro naspavati.

- Otkako sam postao otac, sve u životu lakše podnosim i drukčije gledam - rekao je nogometaš, koji svojem ocu Uzeiru zahvaljuje što je postao uspješan. 

Pravi babyboom u našoj nogometnoj reprezentaciji

Osim Darija Srne, ove godine će i Dejan Lovren dobiti sina. Njegova supruga Anita trudna je šest mjeseci, a bratu se najviše veseli Elena (3).

I nogometaš Domagoj Vida postat će potkraj ljeta otac. Njegova zaručnica, bivša kraljica Hrvatske Ivana Gugić, rodit će njihovo prvo dijete.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci