Obavijesti

Show

Komentari 107

Stipe Marić: Iva mi prijeti da će unajmiti batinaša da me prebije

Stipe Marić: Iva mi prijeti da će unajmiti batinaša da me prebije
8

INTERVENIRALA POLICIJA Marić je Ivu Majoli prijavio policiji jer se uplašio njezinih prijetnji. Obratio se Centru za socijalnu skrb jer mu smeta što je pozirala s kćeri...

VIDEO

Pazi što radiš, smeće pojest će te mrak! Govno bijedno, gadiš mi se! Ako hoćeš rat, imat ćeš ga. Nećeš mirno spavati. Naći ću nekog tko će te dočekati u haustoru.Tim je riječima Stipe Marić (31) prepričao policiji prijetnje Ive Majoli (34) i krivično je prijavio zbog njih.

Par koji ne živi zajedno od siječnja, krajem veljače se našao nedaleko njezina stana u centru Zagreba. Stipe je Ivi u večernjim satima doveo njihovu kćer Miju (5). Dogovorili su se da će se zajednički brinuti o djetetu. Iva je Stipu navodno odmah verbalno napala. Nakon što ju je policija ispitala, Majoli je navodno policiji prijavila da je Marić godinama tuče.

- Iva laže. Ona je Stipi prijetila da će pronaći nekoga da svjedoči kako ju je tukao. Rekla je i da će mu uništiti posao - kaže blizak prijatelj zagrebačkog ekonomista.

Dodaje da je bivša tenisačica u vezi s Denisom Popovićem (40), mužem njezine prijateljice Ivane, s čijom se kćeri Ivina kći igrala svaki dan. Ivana Bilan početkom veljače za doručkom se posvadila sa suprugom i bacila mu tanjur u glavu. On je pobjesnio i počeo ju daviti. Oboje su zaradili prekršajne prijave za obiteljsko nasilje. Navodno je razlog svađe bila Ivina veza s Denisom.

Marić se prošli tjedan obratio za pomoć Centru za socijalnu skrb. Smetalo mu je, kaže prijatelj, što je Iva pozirala s kćeri koja je bila našminkana i obojene kose za Story.

'Ivu nije briga za posao, samo lista trač novine'

Marić je nedavno podnio zahtjev za rastavom nakon pet godina braka. Posljednje dane zajedničkog života Iva je navodno živjela 'u oblacima'. Nezainteresirana za propadajući posao, samo je listala trač novine i izlazila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 107
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama