Obavijesti

Show

Komentari 433

Striper otvorio dušu: Hrvatice me često dočekaju skroz gole

Striper otvorio dušu: Hrvatice me često dočekaju skroz gole
5

CURE SE SKIDAJU Često me dočekuju gole ili s jako malo odjeće, a vole me jer sam svaki dan u teretani, otkriva nam zagrebački striper Marko Fabricio

VIDEO

Nije dovoljno znati plesati i dobro izgledati. Posao stripera je miks hrabrosti, interakcije s ljudima, pogotovo sa ženama, sposobnost stvaranja atmosfere i zabavljanje publike svojim pokretima, kaže Marko Fabricio .

Umjetničko je to ime zagrebačkog stripera koji kaže da je najpoznatiji striper u Hrvatskoj. On obožava svoj posao jer umjesto njega djevojke koje ga unajme uglavnom završe bez odjeće.

POGLEDAJTE EKSKLUZIVNI VIDEO S NAJPOZNATIJIM STRIPEROM U HRVATSKOJ:

Pokretanje videa...

24sata 03:19

- Znao sam na wellnessima odrađivati djevojačke zabave, gdje su sve djevojke završile gole u jacuzziju. Jednom su me sve cure dočekale odjevene u kostime francuskih sobarica, bez donjeg rublja i s prozirnim majicama - kaže Marko, koji nema curu već pet godina, koliko se bavi ovim poslom.

Svakodnevno je u teretani, ali nije mu želja biti body builder, nego se ustrajno usavršava i dorađuje brojne tetovaže kojima šalje poruke svijetu. Također, osobna frizerka Marku pomaže u kreativnom izričaju mijenjajući boje kose i oblike frizura. - Cijene nastupa kreću se od 200 eura i više, ovisi o tome radi li se o djevojačkoj večeri u Zagrebu ili izvan grada. Radim na cijelom Balkanu, a bavim se i go-go plesom u klubovima - kaže Marko.

Dodaje da ima puno upita i od muškaraca . Svi na to gledaju kao na posao iz snova i zanima ih Markov posao. Vjeruju da donosi dobru i brzu zaradu te vjeruju da se radi o prisnoj interakciji sa ženama. On ističe kako je posao stripera spoj izgleda, plesa, pokreta i kostima.

- Mnogi su u zabludi da su svi plesači homoseksualci. U mojem slučaju to nije tako, stoga je moja heteroseksualnost prednost u poslu - govori Fabrizio.

Napominje da nema ništa protiv ljudi drugačije seksualne orijentacije.

- Vjerujem da cure osjete razliku između homoseksualnog i heteroseksualnog plesača. Mislim da im ja mogu dati puno više uzbuđenja nego netko tko ne voli žene - kaže nam Marko.

Uvjeren je da se bavljenje striptizom razlikuje ovisno o tome radi li se o ženi ili muškarcu pa zato, kaže, nikad ne bi bio u vezi sa ženom koja se bavi striptizom. Objašnjava to svojim znanjem o tome što se događa iza kulisa posla kojim se i sam bavi.

Uvijek pokušava zainteresirati žene svojim pristupom.

- Žene me vole i uzbudljiv sam im jer se depiliram, sunčam, njegujem i jer sam utreniran – samouvjereno zaključuje striper.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 433
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin