• Članak
  • Komentari 162
  • Share 564
  • Tweet2

Svi na Bundek: Joksimović je potvrdio nastup na Rujanfestu

Uz najavljene nastupe Jelene Rozge, Miše Kovača, Crvene Jabuke i Zabranjenog pušenja, Rujanfest postaje prava glazbena poslastica u rane jesenske dane

Utorak, 14. 8. 2012. u 13:39    Piše: Bruno Serdar

Nakon zapaženog nastupa na ovogodišnjem Eurosongu Željko Joksimović ponovno se vraća u Zagreb kao gost ovojesenskog Rujanfesta koji se na Bundeku održava od 13. – 23. rujna. Hitovi poput 'Nije ljubav stvar', 'Lane moje', 'Ljubavi', 'Leđa o leđa' ponovno će zapaliti zagrebačku publiku. Uz već najavljene nastupe Jelene Rozge, Mate Miše Kovača, Crvene Jabuke i Zabranjenog pušenja, Rujanfest postaje prava glazbena poslastica u rane jesenske dane. 

Željko Joksimović na ovogodišnjem je Eurosongu zauzeo visoko treće mjesto i tim je plasmanom postao jedan od najboljih autora ovog prstižnog glazbenog natjecanja. Njegovi su hitovi 'Lane moje', 'Lejla' i 'Oro' prijašnjih godina također zauzimali visoke pozicije. Njegova profesionalna glazbena karijera započinje u ranom djetinjstvu, a s 12 godina postaje pobjednik glazbenog natjecanja u Parizu kao prvak u sviranju harmonike. Albumom naziva 'Broj IV' iz 2005. godine predstavlja veliki pomak u njegovoj karijeri. Željko je vrlo uspješan kompozitor i filmske glazbe. Sa deset izdanih albuma i velikim opusom filmske glazbe jedan je od najznačajnijih regionalnig glazbenika i autora. 

Peti po redu, ovogodišnji zagrebački Rujanfest biti će ujedno najveći i najbogatiji do sada. 

- Ovogodišnji Rujanfest u svojem petom izdanji donosi najbogatiji program i gastro ponudu. Zagrebu donosimo vodeću godišnju manifestaciju na kojoj očekujemo rekodan broj posjetitelja. Zajedno s brojnim izlagačima i izvođačima podigli smo kvalitetu ponude i usluge, te vjerujemo kako će posjetitelji to i prepoznati - izjavio je organizator Rujanfesta Darko Tuček iz Fest d.o.o.  

Manifestacija će se održati na čak 25 pozornica, a očekuje se da više od 200 izvođača i performera u jedanaest dana privuče čak 300,000 posjetitelja čime Rujanfest postaje jedno od najvažnijih gospodarskih i zabavnih događanja u Hrvatskoj. Noviteti ovogodišnjeg Rujanfesta su kuća hrvatskih rakija Rakijarnica s bogatom ponudom rakija i odličnim glazbenim programom, te Maredo kuća koja predstavlja jedan od najpoznatijih zagrebačkih restorana, a svoje će goste oduševiti vrhunskom hranom i nadaleko poznatim tamburašima. Ulaz na Rujanfest, brojne gastro kuće i večernje koncerte je slobodan do 19h , a od 19h naplaćuje se simboličnih 15 kuna.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Domaće zvijezde.

Tagovi: željko joksimović, rujanfest, koncert, bundek

Izdvojeni komentari 162 komentara Pogledaj sve komentare
14.08.2012., 14:42

Matek89: kaj budu Mišu dofurali u kolicima s infuzijom? bilč sam pred godinu dana na koncertu njegovom - prestrašno... ostani legenda i uživaj u penziji kaj ti još nije dosta para?

14.08.2012., 23:10

Capafiori: Svaka čast Željku i njegovoj glazbi koju ponekad čujem, no meni je ovo prerano, puno prerano, ali ovo je jedini način da nam se "Srbija približi" i približiti će nam se onoliko koliko im mi to damo i povjerujemo. Na žalost, ja im ne vjerujem, pa ni kroz pjesmu.

14.08.2012., 19:29

ćiro33: Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar