Obavijesti

Show

Komentari 6

Teška industrija spotom za 'Moj svijet, zapleši' ruši tabue

Teška industrija spotom za 'Moj svijet, zapleši' ruši tabue
2

Dvije djevojke s puno ljubavi i emocija su iznijele ovu neobičnu ljubavnu priču u tri čina. Nevjerojatna je njihova transformacija u ta tri različita para, kaže Propadalo

VIDEO

Teška industrija snimila je za svoj aktualni singl 'Moj svijet, zapleši', zanimljiv videospot s porukom, pun ljubavi i tolerancije prema različitostima. Režiju potpisuje iskusni Filip Dizdar, prema ideji Ivice Propadala, a osim benda u videu se pojavljuju i plesačice iz '&M Dance Company' koji čine koreografski i plesački duo - Ema Janković i Andrea Solomun. Djevojke su glumile svaka po tri različita lika na tri različite lokacije. 

- Po prvi puta smo obje u nekome projektu za potrebe uloge bile prerušene u muškarce. To je bilo mega zabavno - kazale su djevojke.

- Do sada su mi uvijek u predstavama i filmovima zbog stasa, visine i građe dodjeljivali uloge curica, žena, dama, pa sam konačno imala priliku istraživati nešto potpuno novo - kazala je Andrea. 

Novi videospot Teške industrije nosi i jasnu poruku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Uvijek sam se pitao odakle nekome pravo da osuđuje one koji drugačije izgledaju, misle, osjećaju i vjeruju. Kao što sam prošle godine napravio izložbu 'Slike s vjenčanja' u kojima sam 'vjenčavao' zaljubljene svih opredjeljenja, tako mi je bila želja da kroz naš spot pokažemo kao bend svu svoju toleranciju prema različitostima. Ta tolerancija u ovim površnim vremenima nam je itekako potrebna. Ovome su me naučili moji, nažalost već pokojni Antonija i Marko, i to u mom rodnom, po veličini malom, ali po svemu drugom, pa i po toleranciji velikom Livnu. Dvije plesačice s puno ljubavi i emocija su iznijele ovu neobičnu ljubavnu priču u tri čina. Nevjerojatna je njihova transformacija u ta tri različita para - MM, MŽ, ŽŽ - rekao je o spotu Ivica Propadalo.

Tekst pjesme 'Moj svijet, zapleši' napisala je Lea Mijatović koja je kazala da je, uz višemjesečno nagovaranje Hadžiavdića, Propadala i još nekih dragih ljudi da se pokrene, napiše nešto i podijeli to sa širom publikom, a isprovocirana teškim temama koje nam se serviraju svakodnevno, odlučila pobjeći u 'Moj svijet' i baciti jednu pozitivnu iskru na papir.

- Nije to samo moj svijet, vrata su odškrinuta za svakog tko ima otvoreno srce za malo pozitive i ljubavi da zapleše s nama - dodala je Lea. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije