Obavijesti

Show

Komentari 77

Teške odluke: Mentori se od kandidata opraštali u suzama

Teške odluke: Mentori se od kandidata opraštali u suzama
39

Šestero kandidata nastavlja natjecanje. Jacques se odlučio za Pjerina i Egona, Indira za Matea i Tomislava, Tony je odabrao Božidarku, a Ivan Elenu

VIDEO

Ove subote gledali smo drugu od četiri emisije u kojima su natjecatelji prolazili kroz dvoboje. Svaki od mentora, Jacques Houdek, Ivan Dečak, Indira Levak i Tony Cetinski, svojih je 12 pjevača spojio u natjecateljske parove. Kandidati se bore za ostanak u natjecanju. Odluku o ostanku u showu donose njihovi mentori koji se pri tome mogu savjetovati sa svojim kolegama ili sa stručnim timom. Uglavnom odlučuju nijanse.

TIM JACQUES

HRT

U prvom dvoboju bili su članovi Jacquesovog tima, Mateo Pilar i Pjerino Ružević. Pjevali su pjesmu 'Titanium' koju izvode David Guetta i Sia, a Jacques ih je spojio jer su, kako je rekao, moderni dečki koji prate trendove.

- Oborili ste me dečki. Čestitam vam na uloženom trudu. Ispunili ste sva moja očekivanja kao mentora - poručio im je Jacques.

Indira, Tony i Ivan bili su oduševljeni njihovom izvedbom.

VIDEO

- Sad znam da bi se, kao i prvi put, okrenuo na Pjerinovu izvedbu - rekao je Dečak.

Poslije konzultiranja sa stručnim timom Jacques je odlučio da u daljnje natjecanje ide Pjerino. Objasnio je da je prevagnula sitnica.

- Pjerina Jasnije mogu voditi do cilja, ali ti Mateo pjevaš kao anđeo s neba. Ti nećeš odustati - zaključio je Jacques.

Sljedeći Jacquesov par bili su Ana Cerovac i Egon Marić. Pjesma koju su pjevali bila je 'Give Me One Reason' Tracy Chapman. Jacques je, kao njihov mentor, bio ponosan na sve što su pokazali. Indira je malu prednost dala Ani, a njoj je na hrabrosti čestitao i Tony. Dečak se složio s njima.  Na Jacquesu je bila jako teška odluka. No glas koji ide dalje je - Egon.

VIDEO

TIM INDIRA

HRT

Samanta Bučaj i Mateo Resman iz Indirinog tima pjevali su pjesmu 'Još jednom' benda Silente.

Njihova izvedba raznježila je Indiru. Tony im je čestitao na snalažljivosti i rekao kako se, da je na Indirinom mjestu, ne bi mogao odlučiti.

VIDEO

- Samanta je preslatka, ali Mateo je rođeni glazbenik. Glas, stas, interpretacija - komentirao je Jacques. Indira je teškog srca donijela odluku i odlučila da s njom dalje ide Mateo.

Kao drugi Indirin par predstavili su se Ivan Županović i Tomislav Užarević. Indira je za njih izabrala pjesmu 'New York, New York' Franka Sinatre. Prije nego što im je rekla svoju konačnu odluku, poručila im je da su oboje pobjednici.

VIDEO

- Moji dečki s Broadwaya u The Voiceu - komentirala je ponosno. Ostali članovi žirija su joj pokušali pomoći. Tony i Jacques prednost su dali Ivanu, a Dečak se odlučio za Tomislava.

Indira je sa suzama u očima odlučila da će dalje ipak ići Tomislav.

TIM TONY

HRT

Sljedećih dvoje natjecatelja mjesto u Tonyjevom timu zaradili su žestokim pjevanjem. Kao treći par nastupili su Vladimir Matica i Božidarka Matija Čerina. Izveli su Aerosmithovu pjesmu 'Cryin'.

Tony je zamolio svoje kolege da mu pomognu u odluci.

VIDEO

- Ovaj nastup bile su munje i gromovi. To je bilo srce na parketu - rekao je Dečak. Jacques se složio da su bili podjednaki i pohvalio cijeli njihov nastup. Tonyju je odluku bilo jako teško donijeti, no na kraju je odlučio da će dalje raditi s Božidarkom.

TIM IVAN

HRT

Prvi Ivanov par bile su Elena Stella i Nicole Vidak. Pjevale su baladu 'Back to Black' Amy Winehouse.

- Cure su se snašle fenomenalno. Ne može ih se iznenaditi. One uvijek iznenade tebe - rekao je Dečak poslije njihove izvedbe. Tony, Indira i Jacques čestitali su im na njihovoj izvedbi, no svi su se složili da Elena ima izuzetnu boju glasa što su povezali s glazbenim iskustvom. Dio Ivanovog tima i dalje će biti Elena.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu