Obavijesti

Show

Komentari 34

'Tvoje lice zvuči poznato' - Tko je vaš favorit za pobjednika?

'Tvoje lice zvuči poznato' - Tko je vaš favorit za pobjednika?
23

Nakon tri emisije najviše bodova od žirija ima Minea, a najmanje Ronald Braus. Svi kandidati pokazuju izvanredne mogućnosti prerušavanja, no tko vam je najbolji?

VIDEO

Pjevačko plesni show s humanitarnim karakterom 'Tvoje lice zvuči poznato' kod publike je jako brzo stekao veliku popularnost. Domaće zvijezde prerušavaju se u strane i domaće izvođače i što vjernije nastoje kopirati njihove hitove.

U trećoj emisiji pobjedu je odnijela Vanda Winter. Fascinirala je cijeli žiri i publiku oponašajući Florence Welch iz grupe Florence & The Machine te tako došla do pobjede.

- Ja sam ostala bez teksta, samo ću ustati i pokloniti se. Meni kao pjevačici nahranila si dušu. I bolja si i ljepša od nje. Odlična si - izjavila je sutkinja Sandra Bagarić nakon Vandine izvedbe. Vanda nakon tri emisije ima 159 bodova .

VIDEO

U drugoj emisiji žiri je najboljim proglasio Maria Petrekovića . Toliko je dobro imitirao Beyonce da su mu članovi žirija dali nadimak Maryonce. Zbog transformacije u pop divu ostao je bez ijedne dlake, obrijali su mu čak i jezik kako je rekao.

- Jedan strašno veliki trud se tu vidi. Samo skinuti te pokrete to je velika znanost, u samo tjedan dana. Usput i pjevati, uz ovakve pokrete to je još jedno veće čudo. Mi smo vidjeli ovdje i malo šarenila u toj koreografiji, bilo je tu i malo vokalnog šarenila, no sve skupa bilo je fantastično, čestitam ti od srca - rekao mu je Goran. Petreković je dosad skupio 166 bodova .

VIDEO

Već na početku prve emisije vidjelo se da gledatelje čeka pravi show. Kad se na bini pojavila Minea prerušena u Joleta i zapjevala njegov hit 'Nosi mi se bijela boja', vrijeme kao da je stalo. Minea je toliko dobro 'skinula' pjevača da je žiri ostao bez teksta.

- Dat ću sve od sebe da budem ti - obećala je Minea kolegi prije showa i uistinu je to učinila.

Oko njene transformacije cijeli tim stručnjaka imao je pune ruke posla, silikona, dlaka i komada odjeće. Na kraju se iznenadila kad se vidjela u ogledalu. Za sve izvedbe Minea je prikupila 194 boda.

Nova TV

Giuliano se u showu dosad prerušio u Bebeka, Amy Winehouse i Mišu Kovača. Svaka ga je transformacija jako zabavila. Matu Mišu bila mu je velika čast imitirati, dok se kao Amy najviše zabavio. Za tu transformaciju pjevač se između ostalog morao i detaljno depilirati, kako je sam otkrio, čak 95 posto tijela.

- Tetovaže su odlične, nisu loše ni noge, a pjevanje je bilo apsolutno fantastično - prokomentirao je izvedbu Tomo. Giuliano je dosad skupio 134 boda .

Nova TV

Jasna Palić Picukarić svoju najbolju izvedbu dosad imala je u drugoj emisiji. Prerušila se u Jessicu Rabbit i pokazala da može biti senzualna i provokativna.

- Nositi ovako tešku masku i šminku nije lako, dohvatila si se teškog zadatka kojeg si izuzetno obavila - komentirao je Goran, a Sandra joj je rekla da je kameleon. U trećoj emisiji Jasna se prerušila u Davora Gopca. Dok je pjevala pjesmu 'Donna' zabavila je žiri. Sandra Bagarić rekla joj je da je čudo od žene jer je uspjela imitirati Gopca. Jasna je u showu dosad skupila 110 bodova .

Nova TV

- Onako s pet metara nema razlike. Nije lako skinuti Indiru, njenu specifičnu energiju, osobnost, pjevanje, svaka čast, same riječi pohvale - komentirao je Boris Đurđević nastup Ronalda Brausa. Ronald je, naime, imitirao Indiru i svidio se žiriju.

U drugoj emisiji Braus se prerušio u Robbieja Williamsa. Žiri je pohvalio njegov nastup, grimase i pjevanje. Ronald zasad ima 104 boda .

Nova TV

Andrea Andrassy u trećoj se emisiji utegnula u lateks i trensformirala se u Kasandru.

- Fantastičan izgled, dobra je obrada, dobra si u mimikriji, uvijek si u tome svježa, nova. Fali ti samo pola metra u visini, ali tu si negdje – komentirao je Boris dok je Gorana oduševio njen glumački pristup.

U prethodnoj emisiji prerušila se u Olivera Dragojevića, a umjetna Adamova jabučica naglasila je njenu 'muškost'.

- Nemam baš taj oliverasti, bronhitični, seksi glas, to mi je bilo najteže za postići - rekla je prije nastupa, no na kraju se jako dobro snašla. Andrea ukupno ima 111 bodova.

Nova TV

David Vurdelja poznatiji, kao Baby Dooks , u trećoj je emisiji postao Psy. Zahtjevnu koreografiju izveo je besprijekorno, no svejedno se Tomo našalio da mu se činilo da neće preživjeti do kraja pjesme.

- Ovo je bilo fantastično. Genijalno pjevaš, imaš oko za skinuti ženu i muškarca, a sad smo vidjeli i jedan sjajan ples – izjavio je Goran. Sandra je primijetila da je smršavio jedno tri i pol kile. Dooks  je dosad skupio 158 bodova .

Nova TV

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin