Obavijesti

Show

Komentari 3

U prodaju su puštene dodatne ulaznice za koncert Z. Čolića

U prodaju su puštene dodatne ulaznice za koncert Z. Čolića
2

Pripreme koncerta za doček Dana žena u punom su jeku, a po povratku iz Dubaija Čolić je otkrio da je jako uzbuđen zbog ponovnog susreta sa zagrebačkim fanovima

VIDEO

Zbog izrazito velike potražnje u prodaju su službeno puštene dodatne ulaznice za koncert Zdravka Čolića, koji će ovaj glazbeni velemajstor održati ususret Danu žena, 7. ožujka u Areni Zagreb. Svi zainteresirani u prodaji će tako pronaći novi kontingent ulaznica i dostupnih zona unutar zagrebačke Arene: poseban VIP sjedenje sektor po cijeni od 170 kuna, te takozvane 'limited view' ulaznice po cijeni od 100 kuna. 

Gotovo rasprodana zagrebačka Arena i vrlo veliki interes javnosti potaknuo je organizatore da u prodaju puste novi kontingent ulaznica, kako bi što većem broju Čolinih obožavatelja omogućili uživanje u koncertnom spektaklu sezone. U tu svrhu otvorene su nove opcije za sve obožavatelje koji se žele naći na koncertu.  

Limitirani broj VIP ulaznica za sjedenje dostupan je po cijeni od 170 kuna, a za mjesta u neposrednoj blizini same pozornice, te 'limited view' ulaznice na tribinama po cijeni od 100 kuna, koje bez obzira na svoju kategorizaciju garantirano neće narušiti vrhunski doživljaj samoga koncerta.

Vrlo veliki interes koji vlada za zagrebački koncert Zdravka Čolića nimalo ne začuđuje, jer jedna od najvećih glazbenih zvijezda s ovih prostora u posljednjih je nekoliko tjedana u potpunosti raspametila svoju vjernu publiku; prvo na koncertnom spektaklu u dupke ispunjenoj dvorani u Osijeku, a potom i kao prvi izvođač iz regije na vrhunskom nastupu u Dubaiju.

U međuvremenu, zagrebačke pripreme koncerta za doček Dana žena u punom su jeku, a po povratku iz Dubaija Čolić je otkrio da ne skriva uzbuđenje zbog svog ponovnog susreta sa zagrebačkom publikom: „Neizmjerno se veselim povratku u Zagreb i nastupu za koji se nadam da će ostati u jako lijepom sjećanju mojih fanova“.

Podsjetimo, ulaznice za koncert dostupne su za kupnju kroz sustav Eventima, a sve one koji se požure na vrijeme osigurati svoje mjesto na koncertu, očekuje nezaboravni nastup glazbene ikone koja će put do srca svojih obožavatelja još jednom pronaći svojim bezvremenskim hitovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao