Obavijesti

Show

Komentari 301

Uplakana Anđa Marić: Ako mi uzmu sina, idem u Strasbourg

Uplakana Anđa Marić: Ako mi uzmu sina, idem u Strasbourg
3

Bivši supružnici za sina se na sudu u Ljubljani bore već četiri godine. Ročište u četvrtak trebalo je biti posljednje, no umorna sutkinja prekinula je raspravu

VIDEO

Ni nakon četiri sata rasprave sutkinja nije mogla odlučiti hoće li skrbništvo nad Gašperom (9) dati Anđi Marić (35) ili Primožu Dolničaru (41).

'Za sina ću se boriti do kraja'     

Bivši supružnici za sina se na sudu u Ljubljani bore tri godine. Ročište u četvrtak  trebalo je biti posljednje, no umorna sutkinja prekinula je raspravu i rekla da će im odluku javiti naknadno. Vještaci, psiholog i psihijatar, iznosili su što misle o njima. Anđa je izašla slomljena.

- Smatraju da sam provokativna i agresivna. Vještakinja je rekla da žena u našem društvu mora biti mirna i ponizna i ne smije provocirati supruga. Rekla je da se odlučila za Primoža jer njegov karakter više odgovara roditelju. Psihijatar je rekao da Primož ima narcisoidni kompleks - kaže Anđa i dodaje da joj je vještakinja zamjerila što se rasplakala u sudnici rekavši kako je to znak slabosti.

Ustvrdila je da otac ima čvršći karakter. Anđa kaže da će se za sina boriti do kraja jer joj je rekao da želi biti s njom.

Pjevačici naškodilo što je plakala na sudu     

Pjevačica je očajna jer smatra da su sudski vještaci stali na stranu njezina bivšeg supruga Primoža Dolničara. Tvrdi da je to zbog toga jer je ona stranac u Sloveniji. 


- O svemu bih trebala šutjeti, kao da sam ja to sve izazvala. Moja sramota je što sam se zaljubila u krivog muškarca. Skandalozno je da vještaci smatraju da moram biti mirnija i podložna mužu kako kod njega ne bih izazivala agresiju iznoseći svoja mišljenja. Pa nismo u srednjem vijeku - rekla je Anđa Marić (35). Razočarala ju je i izjava sudske vještakinje koja joj je prigovorila da slabo govori slovenski. Pjevačica ističe kako su psihijatri i psiholozi procjenu o njezinu karakteru donijeli čitajući forume dok je 2010. bila u žiriju reality showa “Hrvatska traži zvijezdu”, a to su potvrdili i na sudu.

- Po njima, muškarci smiju iznositi mišljenje, a žene ne jer žena u slovenskom društvu mora biti ponizna - kaže Anđa Marić.

S bivšim suprugom Primožem Dolničarem (41) već se četiri godine bori za skrbništvo nad sinom Gašperom (9). Ako joj uzmu sina, kaže, spremna je ići na sud u Strasbourgu.


- Primožu ide u korist što sud misli da je bogatiji jer živi blizu škole i zato što je Slovenac. Očito je da im djetetove želje nisu bitne jer Gašper želi živjeti sa mnom - zaključila je Anđa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 301
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama