Obavijesti

Show

Komentari 20

V. Rupena se u Bariju udala za pet godina mlađeg ekonomista

V. Rupena se u Bariju udala za pet godina mlađeg ekonomista
3

Manekenka se nakon pet godina veze udala za Raffaela Franciosa. Vjenčali su se u njegovom rodnom gradu Bariju nakon čega su imali svečanu večeru za 90-ak ljudi

VIDEO

Na najboljem sam putu da se udam, šalila se Vanja Rupena (33) u Pakoštanima prije četiri godine snimajući reklamu.

Lani je govorila da si želi dijete i obitelj, a prošlog je petka svom dečku Raffaeleu Franciosu (28) doista izrekla ono 'da'.

Nakon pet godina veze vjenčali su se u Bariju, Raffaeleovu rodnom gradu. Brak je sklopljen u općini, a od gradonačelnika Michelea Emiliana dobili su pergament kao znak gostoprimstva grada Barija i prekrasnu knjigu s ilustracijama grada. Svečana večera na koju su mladenci pozvali 90-ak ljudi bila je u hotelu Villa Romanazzi.

– Sigurno naša najljepša i nezaboravna večer. Pozvali smo obitelj i bliske prijatelje, a u travnju nas čeka još jedna velika fešta. Ovoga puta za moje u Umagu, ali bez obreda – kaže Vanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sa svježom i prirodnom šminkom, blistala je u jednostavnoj i sofisticiranoj haljini Max Mare. Mekana i svilena, boje jasmina od chiffona, oko koje je ogrnula krznenu jaknicu. Glavu je ukrasila tijarom iz 1930-ih godina. Raffaele je pak nosio odijelo Giorgia Armanija a košulju i prsluk Toma Forda. Kad su oboje izgovorili bračne zavjete, Raffaeleovi roditelji, Bianca i Giovanni Francioso, kao i Vanjini Dragica i Ivan Rupena jedva su skrivali emocije.

– U općini je doista bilo vrlo dirljivo, obje su obitelji, kao i mladenci, bili pod snažnim emocijama – govori Vanja.

Djevojačko će prezime, otkriva, zadržati, jer je to običaj u Italiji, pa se Vanja i dalje potpisuje kao Vanja Rupena.Konfete za vjenčanje mladenci su naručili od UNICEF-a koje su se nakon obreda pretvarale u cjepiva i kojima spašavaju živote milijunima djece.

– Oboje želimo promijeniti sudbinu djece kojima je potrebna pomoć i ovo je najmanje što za to možemo učiniti – govori Vanja.

Osim što već pet dana uživa u braku, Vanja se silno raduje svakom pomaku svoje prve bebe, koja na svijet stiže na ljeto. Njezin trudnički trbuščić već se nazire. Zbog svoje će obitelji, govori, godinu dana ostaviti sve poslove i uživati u onim najljepšima: Bit će 'samo' majka i supruga.

Zaljubljeni će par i dalje živjeti u zajedničkom stanu u Milanu, gdje je Vanja tijekom šest godina boravka izgradila modnu, ali i TV karijeru. Kao manekenka nosila je prestižne revije za Roberta Cavallija, Valentina, Lauru Biagiotti, Extè, Cha… i bila zaštitno lice magazina kao što su Vogue, Elle, Marie Claire, Harper’s Bazaar, Cosmopolitan.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama