Obavijesti

Show

Komentari 15

Vera i Ivo nakon snimanja nisu razgovarali više od 2 godine

Vera i Ivo nakon snimanja nisu razgovarali više od 2 godine
3

Prvaka Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu svi producenti žele imati u serijama. Ivo Gregurević dan snimanja naplaćuje više od deset tisuća kuna

VIDEO

Znala sam da će Ivo biti ovdje i došla sam na filmski festival u Vukovar s namjerom da pogledam film 'Imena višnje' u kojem igra glavnu ulogu, rekla je glumica Vera Zima (62).

Njoj su dodijelili nagradu 'Krsto Papić' za životno djelo, koja ju je razveselila jer ju je dobila u gradu prema kojemu gaji veliko poštovanje i ljubav. Na festival je došao i njezin bivši televizijski suprug Ivo Gregurević (62), s kojim nakon završetka snimanja serije 'Odmori se, zaslužio si', nije razgovarala više od dvije godine.

- Ne želim o tome razgovarati - rezervirano je odgovorio Gregurević na pitanje o dojmovima nakon susreta s dugogodišnjom kolegicom i prijateljicom. Naime, nakon devet godina koliko se serija snimala i pet sezona prikazivanja Zima je 2013. godine objasnila kako se na setu više ne osjeća dobro i da joj je intuicija govori da je bilo dosta.

- Treba otići kad je najljepše. S tim su se složili i scenaristi, ali ne i glumci. Mislim da se još ljute, što je ljudski, i ne zamjeram im - rekla je tada Zima. Kako doznajemo teško se nosila s improvizacijom dijaloga sa svojim partnerom. Kolege su žalili zbog njezine odluke, ali su je razumjeli. Gregurević je nakon rastanka obitelji Kosmički nakratko glumio Tonka Šimunovića u 'Zori dubrovačkoj' te je zaigrao Milu Kovača u crnogorskoj televizijskoj uspješnici “Budva na pjeni od mora”. Nevoljko je prihvatio oba angažmana. Zima i Gregurević, odnosno Ruža i Marko Kosmički, zbog toga su dvije godine izbjegavali druženja, ali susret u gradu na Dunavu sve je promijenio. Gregurević je na filmski festival došao iz Orašja, gdje privodi kraju pripreme za jubilarno dvadeseto izdanje filmskog festivala, a glumica se napokon oporavila od operacije ugradnje umjetnog koljena.

- Prekrasno nam je. Ivo i ja družimo se uz rijeku, častimo se šaranima i jednostavno zajedno uživamo. Nekako imam osjećaj da vlada obostrano veselje, i to mi je drago - komentirala je glumica. Vera se nakon pet mjeseci stanke priprema za radnu jesen. Gostovat će po Istri i Slavoniji s predstavama u kojima igra, a Gregurević će ugostiti prijatelje i ljubitelje filma početkom rujna u Orašju. Zima još ne zna hoće li doći na prijateljev festival.

Prvaka Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu svi producenti žele imati u serijama. Gregurević dan snimanja naplaćuje više od deset tisuća kuna. Njegova kolegica iz matičnog kazališta, Zrinka Cvitešić (36) najplaćenija je glumica, koja za dan snimanja filmova traži više od 4000 kuna. Na West Endu, gdje je glumila, nagađa se da je zaradila oko 10.000 kuna po predstavi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin