Obavijesti

Show

Komentari 21

Više od 500 sati vježbi i 40 sati šminkanja u zabavnom showu

Više od 500 sati vježbi i 40 sati šminkanja u zabavnom showu
18

Mario, Minea, Baby Dooks, Vanda, Giuliano, Ronald, Jasna i Andrea lica su o kojima se posljednjih tjedana najviše priča. Postali su apsolutni televizijski hit

VIDEO

Mario, Minea, Baby Dooks, Vanda, Giuliano, Ronald, Jasna i Andrea lica su o kojima se posljednjih tjedana najviše priča jer je ova fenomenalna osmorka postala je apsolutni televizijski hit. 

Do sada je u showu odrađena 61 transformacija, od kojih je 56 odrađeno od strane kandidata, a ostale transformacije bile su one žirija kada je u prvoj emisiji Sandra Bagarić utjelovila Marilyn Monroe, Goran Navojec Elvisa Presleya, a Tomo in der Mühlen bio je Slash. Transformacijama nije mogao odoljeti ni voditeljski par Igor Mešin i Rene Bitorajac te su tako u drugoj emisiji na pozornici zapjevali i zaplesali kao legendarna R&B pop i dance grupa – Milli Vanilli.

Vjerojatno najzanimljivije i najsmješnije preobrazbe su one u suprotan spol. Neokrunjeni kralj transformacija u suprotan spol je definitivno Mario Petreković sa svojim izvanredno odrađenim nastupima kao Beyonce i Tina Turner. Za njim ne zaostaje ni Minea iznenadivši gledatelje kao MC Hammer te kao Jole oduševivši i žiri i publiku, ali i istoimenog pjevača koji je izjavio da nije znao da ima -  brata blizanca. 

Za Ronalda Brausa u četvrtoj emisiji peobrazba je poprimila jednu novu dimenziju kada ga je fotorulet u prethodnoj emisiji iznenadio dvostrukom transformacijom u Ivu Robića i Zdenku Vučković. 

Kako bi kandidati uspješno izvršili svoj zadatak i vokalno se približili boji glasa ikona u koje se transformiraju, brinu se vokalne trenerice Ivana Husar i Marija Tomčić, a Sandra Bagarić kao dramska trenerica pomaže natjecateljima kako bi što bolje ''skinuli'' geste, mimiku i ušli u lik izvođača.

Petreković drži rekord u plesnim pripremama

Nimalo lak zadatak nema ni plesni trener showa, Igor Barberić koji ima odgovornost naučiti kandidate plesne korake za odgovarajući nastup. Vremena za vježbanje je jako malo. Osam kandidata, a samo tjedan dana. Kandidati će morati izdvojiti i preko 500 sati za vježbe plesnih i pjevačkih izvedbi.  

Rekord u satima provedenim u pripremama drži s Mariom Petrekovićem za nastup Beyonce, dok  je najmanje problema imao s koreografijom za nastup Jasne Palić Picukarić kao Pharell s pjesmom Happy.

Ono što je najbitnije u showu jest, kako Igor ističe, da se taj ženski ili muški karakter u plesu više dobiva stavom i glumom nego samom koreografijom. 

-  Nije ni svakoj ženi prirodno biti Beyonce - rekao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin