Obavijesti

Show

Komentari 56

Zaljubljena Indira Vladić: Moje savršeno proljetno vjenčanje

Zaljubljena Indira Vladić: Moje savršeno proljetno vjenčanje
3

Četiri godine nakon rastave braka pjevačica će drugi put u životu izreći sudbonosno ‘uzimam’. Slavlje sa zaručnikom Miroslavom Levakom zakazano je za ovaj svibanj

VIDEO

Pjevačica grupe Colonia Indira Vladić (40) u svibnju će, kako doznajemo, drugi put uploviti u bračnu luku. Premda je potvrdila da se svadba bliži, točan datum svečanosti još drži u strogoj tajnosti. Ako je suditi prema užurbanim pripremama najužeg dijela prijatelja i obitelji, zagrebačko vjenčanje bit će veoma uzbudljivo za pjevačicu i njezina zaručnika Miroslava Levaka. No Indira je staložena, pa pripreme protječu u miru. Vjenčanicu, doznajemo, još nije pronašla, premda aktivno radi na vitkoj liniji kako bi zablistala na taj poseban dan.

Unatoč razvodu pjevačica nije izgubila vjeru u ljubav

Pjevačica se premišlja i oko lokacije pa će se svi detalji saznati u idućim tjednima. Iako je u vezi s poduzetnikom nešto manje od osam mjeseci, svi koji Indiru dobro poznaju nisu se previše iznenadili relativno brzom odlukom o izmjeni bračnih zavjeta s Miroslavom. Naime, kad se 2001. godine kao 28-godišnjakinja udala za Narcisa Mujkića, tu odluku donijela je nakon samo sedam mjeseci burne veze. Tad se pjevačica odlučila za snježnobijelu vjenčanicu koju je za tu priliku dizajnirao Dalibor Betti, tadašnji dizajner modne kuće Linea Exclusive. Nosila je i jarkozelenu haljinu s istaknutim velikim prorezom u koju se preodjenula nakon ponoći u hotelu Esplanada, gdje se prije 13 godina slavilo do dugo u noć. Nakon razvoda od Narcisa zbog njegove nevjere 2010. godine, pravu ljubav strpljivo je čekala. S bivšim je suprugom ostala u prijateljskim odnosima.

- Nekako sam uvjerena da će razvod i Narcisu i meni omogućiti novi pogled na život koji smo imali i na ono što nas čeka u razdvojenim danima. Mislim da imamo za čim žaliti, jako žaliti. Nije dobar osjećaj nemati kontrolu nad životom, nisam se naviknula na to, kod mene je to prilično poslagano, ipak sam horoskopska Djevica. Ne mogu biti jako ljutita jer tada čovjek gubi kontrolu nad svojim reakcijama, što si ne mogu priuštiti. Malo mogu. Malo je normalno. Kad život ide u jednom smjeru, a ja sam toga svjesna, onda se nekako u glavi tješiš i liječiš samu sebe. Sama sam sebi ipak najbolji prijatelj i utjeha - priznala je nakon razvoda u jednom intervjuu.

Romantična prošnja Indiru je oborila s nogu

U medijima se nakon bračnog kraha rijetko pojavljivala s muškarcima. Tek je jednom prilikom snimljena u zagrljaju građevinskog poduzetnika Ivana Papića, s kojim vezu nikad nije potvrdila niti demantirala, a spekuliralo se da je zaiskrilo između nje i zagrebačkog odvjetnika Damira Galetovića. Kad je upoznala današnjeg zaručnika, nije mogla vjerovati da joj se događa nešto tako lijepo.

- U vezi se ne dajem sto posto nego sto i jedan posto. To tražim i zauzvrat. Obožavam biti voljena, nema ništa ljepše od toga. Ljubav me pokreće i daje mi vjetar u leđa, i to se na meni vidi. Zračim, i kad sam zaljubljena, nema toga što ne mogu učiniti - objasnila je pjevačica Colonije u jednom od nedavnih intervjua. Otkako je priznala svoju ljubav s bodybuilderom, nekoliko je puta dala naslutiti kako je uz Miroslava pronašla muškarca uz kojeg se želi skrasiti.

- Ljubav je stigla kad sam se najmanje nadala, baš kao dar za mojih velikih četrdeset. Sretna sam, zaljubljena i to ne skrivam. Ljubav se slavi i mi slavimo - rekla je u rujnu kad je proslavila ulazak u peto desetljeće u zagrljaju budućeg supruga. Bjelovarčanin, koji je osvojio Indirino srce u samo nekoliko mjeseci, glazbenicu je zaprosio početkom 2014. godine. Nakon romantičnog odmora u Dubrovniku Indira se u Zagreb vratila sa zaručničkim prstenom.

- Oduvijek sam isticala da, kad mi se dogodi, neću skrivati pravu ljubav. Vjerovala sam u našu od prvoga trenutka, no nisam mogla ni sanjati da će se pretvoriti u nešto ovako lijepo, stabilno, zrelo i činiti me tako sretnom i ispunjenom - rekla je glazbenica. Idealnog muškarca tražila je gotovo tri godine, a kad je upoznala Miroslava, zaljubila se na prvi pogled. U njemu je pronašla sve za što je isticala da joj je važno kod muškarca.

'Miroslav je muškarčina i dobrica, savršen je za mene'

- Mora biti kompletan, i dobrica i muškarčina. Ne volim mamine dečke, ali volim kad je pun nježnosti. A što se tiče izgleda, priznajem da volim velike momke! Volim se zafrkavati i reći da je bitno da je dečko lijep i da ima dobar posao, tada je njegova samouvjerenost zajamčena! Važno mi je da je sa mnom samouvjeren čovjek jer moj život i moj tempo može pratiti samo takav - rekla je pjevačica o muškarcu s kojim želi dijeliti život. Po svemu sudeći, želja joj se ostvarila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...