Obavijesti

Show

Komentari 28

Zavodnik Juričić istodobno je osvojio čak dvije imenjakinje

Zavodnik Juričić istodobno je osvojio čak dvije imenjakinje
7

FILIP LJUBI JELENU, A NIJE VELJAČA Dok Filipova djevojka radi na novoj seriji, popularni glumac se nedaleko od Zagreba ljubio i grlio s njezinom imenjakinjom

VIDEO

Jedva su dočekali godišnje odmore i prazan Zagreb, ali kamere su Filipa Juričića (32) i Jelenu Jovanovu (28) ipak uspjele uhvatiti u vrućem zagrljaju.

Zagrebačkoga glumca stalno viđaju s mladom Makedonkom, zbog čega su se mnogi pitali je li sve u redu u njegovoj vezi s producenticom Jelenom Veljačom (32). Dok Filipova djevojka radi na novoj seriji, glumac se nedaleko od Zagreba ljubio i grlio s njezinom imenjakinjom. Ipak, pokazalo se da Juričić nije pakosni muljator i ženskar kakav je bio Dinko Zlatar, kojeg je tumačio u televizijskoj seriji 'Larin izbor'.

Strast između Jelene i Filipa bila je gluma. Naime, Zagrepčanin i atraktivna Makedonka u okolici Zagreba snimali su ljubavne scene za novu seriju koja će se od jeseni prikazivati na RTL Televiziji. Poljupci su djelovali stvarno jer se, doznajemo od izvora bliskog setu serije, između Filipa i Jelene već prvi radni dan rodila nevjerojatna kemija.

- Na setu je odlična atmosfera i zato mi uopće nije teško snimati 12 sati na dan. Filip se pokazao kao izvrstan glumac i prijatelj. Puno mi pomaže u učenju hrvatskog - rekla je Jelena, koja je prije dvije godine glumila u redateljskom prvijencu Angeline Jolie (38) 'U zemlji krvi i meda' Makedonka, rođena u Banjoj Luci, uživa u samačkom životu, a Filip je, na razočarenje vojske obožavateljica, zauzet. Iako nerado govori o vezi, Zagrepčanin je u vezi s producenticom Veljačom. 

U nju se zaljubio nakon što je prekinuo s balerinom i manekenkom Korinom Vukadinović (23). Iz veze s novinarkom Mateom Roščić ima sina Jana (6).

Jelena je prije Filipa bila u braku s Jankom Popovićem Volarićem (33). Od zagrebačkoga glumca rastala se prošle godine, ali i dalje surađuju. Juričić i Veljača zbližili su se na snimanju serije 'Larin izbor'. Mjesecima su skrivali vezu.

Ljeto će oboje provesti radno i u Zagrebu, a u kratkim stankama možda će otići na more.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'