Obavijesti

Show

Komentari 25

Zbog Jure su palili baklje, na Matea je ponosan Gorski kotar

Zbog Jure su palili baklje, na Matea je ponosan Gorski kotar
11

Nakon finala Jure Brkljača sa sobom je u Zadar poveo kolege Dinu Petrića i Saru Barbarić, a mještani Gerova pljeskom su dočekali drugoplasiranog Matea Resmana

VIDEO

Prijatelji Jure Brkljače popeli su se na zidine na Trgu Pet bunara kad je Jure počeo pjevati i zapalili baklje. To je ganulo sramežljivog zadarskog pjevača koji je na pozornici pjevao s bendom u kojem su mu i brat Marino i otac Mirko. Zajedno s ocem otpjevao je duet Olivera i Gibonnija „U ljubav vjere nemam“.

- Hvala svima što ste došli, što ste glasovali za mene, nemam riječi - kazao je Jure.

S njim su u Zadar došle i kolege iz showa – Dino Petrić i Sara Barbarić. Juru smo pitali i za komentar pobjede Nine Kraljić.

- Pobjeda je zaslužena ako je publika tako odlučila, tu nemam što komentirati - rekao je.

Najavio je i kako će sa Tonyjem Cetinskim, mentorom u showu, biti suradnik te kako već sad imaju puno planova za njegovu glazbenu karijeru.

- Neka se ugledaju na nas, ne moraju se plašiti, sve su to stvari koje su normalne i zapravo su izazov. Neka se prijave bez straha - poručio je Jure budućim natjecateljima.

Svi su hrlili do Matea kako bi ga zagrlili i čestitali mu

Nekoliko stotina mještana Gerova gromoglasnim pljeskom dočekalo je u nedjelju i drugoplasiranog Matea Resmana u središtu mjesta gdje su mu organizirali doček dobrodošlice. Djeca, mladi i stari, prijatelji, rodbina, svi su hrlili do Matea kako bi ga zagrlili i čestitali mu na postignutom uspjehu. Mateo nije skidao osmijeh s lica i rado se slikao sa svojim fanovima, a najmlađima je dijelio autograme. 

- Ovdje smo se okupili kako bi ti odali počast i doprinijeli tvom napretku. Za sve nas si veliki pobjednik samim time što si došao do finala. Pokazao si se kao najsimpatičniji kandidat u showu, a tvoju čistu emociju pjevanja prepoznala je i tvoja mentorica Indira Levak. Okupili smo se ovdje kako bi ti iskazali svojevrsno priznanje jer si učinio ponosnim, ne samo Gerovo, Čabar, Delnice već cijeli Gorski Kotar – poručili su Mateu mještani.   

- Presretna sam, morala sam ga zagrliti. Uz njega smo od početka, a sinoć nam je srce bilo kako bomba, lili smo suze, bili na koljenima. Svi smo neizmjerno ponosni na njega. – kazala je Katarina Leš.

Kako su već kazali njegovi prijatelji i mještani unatoč osvojenom drugom mjestu Mateo je za njih pobjednik i ponos. 

- Velika je stvar do kuda je došao, a najdraže mi je što je ostao isti, jednostavan, pristupačan, veseo i nasmijan. Ponosna sam na njega i on je za mene pobjednik. On je definitivno zvijezda i vjerujem da ga čeka velika pjevačka karijera – kazala je Mateova prijateljica Emili Šeprac.  

Na oduševljenje okupljenih Mateo se svojim fanovima zahvalio na način na koji najbolje zna, tako što je odsvirao i otpjevao nekoliko pjesama sa svojim bendom Striptones. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...