Obavijesti

Show

Komentari 9

'Zorica je primjer majke i žene, s njom bih išao na kraj svijeta'

'Zorica je primjer majke i žene, s njom bih išao na kraj svijeta'
3

Zorica Kondža i Tony dugo se znaju i veže ih puno lijepih anegdota. Zoricu na sceni iznimno poštujem i volim, a kao primjer navodim ju non-stop, rekao je Tony

VIDEO

Ikona hrvatske glazbene scene Zorica Kondža 26. svibnja dolazi po krunu svoje karijere u KD Lisinski. 

Kondža, poznata i kao 'The Voice', 30 godina vrhunske karijere proslavit će uz svoje najveće obožavatelje i prijatelje s kojima ju vežu lijepe uspomene i izvrsne suradnje. Jedan od njih je Tony Cetinski s kojim je Zorica otpjevala predivan ljubavni duet 'Dobar dan ti, dušo'. Za stihove je zaslužan Nenad Ninčević, a za glazbu i aranžman Zoričin suprug, proslavljeni skladatelj Joško Banov.

- Zorica i Joško su mi se prirodno dogodili, pa tako i naša zajednička suradnja. Tako je uvijek najbolje. Bez velike kalkulacije. Sa Zoricom bi i na kraj svijeta, a kamoli ponovio suradnju - rekao je Tony o mogućnosti da snimi još koju pjesmu sa splitskom rokericom i dodao da nisu puno puta zajedno izveli svoj duet te se stoga jako raduje koncertu u Lisinskom.

- Puno nas lijepih anegdota veže, znamo se dugo, a i cijelo jedno društvo s Postira, iz Splita i sa Hvara koje sam upoznao uz Zoricu i Joška je neprocjenjivo. Predivni su ljudi i nevjerojatna je ovisnost o glazbi koju posjeduju. Zoricu na sceni iznimno poštujem i volim, a kao ženu i majku navodim kao primjer non-stop. Zore, volim te - poručio je Tony i svojoj starijoj sestri, kako ju zove, poželio puno zdravlja i godina uspješnog balansa između glazbe i obitelji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na Zoričin poziv rado su se odazvali i Tomislav Bralić i klapa Intrade koji o njoj imaju samo riječi hvale.

- Koliko cijenimo Zoricu govori podatak da je na svakom našem velikom koncertu Zore bila gost. Klapa ju je uvijek jednoglasno odabirala jer je ona jedan od najboljih, ako ne čak i najbolji vokal u Hrvatskoj. Ona je jednostavna, prirodna i primjer kako treba izgledati i pjevati - kazao je Tomislav Bralić.

Osim na koncertima, Bralić i klapa Intrade Zoricu su ugostili i na svom aktualnom albumu 'Cviće' na kojem je pjesma 'O' života ura' koju su zajedno otpjevali.

- Ponosni smo što je pristala snimiti tu pjesmu koju ćemo zajedno zapjevati i u Lisinskom - dodao je Bralić.

Osim Tonyja i Tomislava Bralića i klape Intrade, Zorici će se na pozornici pridružiti i Oliver Dragojević te Neno Belan.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'