Obavijesti

Show

Komentari 41

Zrinka Cvitešić postaje žena ratnika u filmu o Anti Gotovini

Zrinka Cvitešić postaje žena ratnika u filmu o Anti Gotovini
3

Zrinka Cvitešić (36) nakon duljeg premišljanja prihvatila je ulogu Dunje Gotovine u filmu i seriji 'General' Antuna Vrdoljaka. Naslovnu ulogu igra Goran Višnjić (43)

VIDEO

Karlovčanka se nadala da će nakon osvajanja kazališne nagrade Olivier za ulogu Djevojke u londonskom mjuziklu “Once” nastaviti inozemnu karijeru. Zbog toga, kao i zbog ljubavne veze s Nikom Kranjčarom (31), koji je igrao za londonski nogometni klub Queens Park Rangers i ondje ima stan, glumica je nastavila živjeti u Londonu.

Zrinka Cvitešić (36) će se uskoro vratiti na scenu Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu gdje priprema predstavu “Evanđenje” Pippa Delbona. Premijera je planirana za 11. prosinca, a nakon toga počinje pripreme za Vrdoljakov film.

- Ona je uvijek glumica o kojoj redatelj ozbiljno razmišlja i koju priželjkuje u svom projektu - hvali je Vrdoljak. Objasnio je da u filmu neće biti puno ženskih uloga jer se radi o muškoj, ratnoj priči. Gotovinina majka Ana pojavljuje se na početku filma u scenama kad je 1959. godine poginula štiteći djecu od eksplozije kad su u blizini generalove rodne kuće dinamitom kopali bunar.

Koliko će veliku ulogu imati Zrinka, redatelj zasad šuti. Nagađalo se da će se Antina supruga Dunja pojaviti u tek nekoliko scena u kojima kao tajnica kabineta ministra obrane Gojka Šuška telefonira s generalom koji je u tek oslobođenom Kninu. Je li sad, kad je siguran da će mu igrati željena glumica, dopisao ulogu, Vrdoljak nije htio otkriti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tako se ne zna hoće li snimati scenu vjenčanja danas umirovljene pukovnice i markantnoga generala, koje su organizirali između dviju ratnih akcija. Kumovi su im bili Gojko Šušak i Gotovinin prijatelj iz Legije stranaca, general hrvatske vojske Ante Roso. Vrdoljak je inzistirao da fatalnu Kolumbijku Ximenu Dalel Soler iz Venezuele, koja je bila prva generalova žena, odigra glumica kojoj je materinji jezik španjolski.

Film će pratiti njihovu ljubavnu priču i rastanak zbog Gotovinina povratka u domovinu u kojoj bjesni rat. Latinoamerikanka je naglašavala da će Gotovinu voljeti do kraja života. Na društvenoj je mreži objavila fotografiju vukovarskog vodotornja povodom 24. obljetnice pada Vukovara.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju