Obavijesti

Show

Komentari 29

Zuhra: Umalo sam se utopio jer sam joj želio izroniti perisku

Zuhra: Umalo sam se utopio jer sam joj želio izroniti perisku
6

Sandi ne drži do samog Valentinova jer njemu je, kaže, Dan zaljubljenih svaki dan. Jole priznaje da je njegova supruga romantičnija i često ga nekako zna iznenaditi

VIDEO

Iako su prije Valentinova trgovine pune kupaca, a pokloni se zamataju jedan za drugim,  većina naših poznatih tvrdi da ne drže toliko do tog dana te da su svoju bolju polovicu skloni iznenaditi onda kad se to od njih najmanje očekuje. 

- Dugo sam u braku, pa Valentinovo uopće ne doživljavam posebno. Meni i mojoj supruzi Valentinovo je svaki dan. Valentinovo kao Valentinovo pamtim uglavnom po dobrim svirkama - otkrio nam je Sandi (44) koji je već sedam godina u sretnom braku sa suprugom Ilinom s kojom ima dvoje djece. Sličnog je mišljenja i Sandijeva kolegica Ivana Husar (35). 

- Nisam baš tip od Valentinova. Ove godine bit ću na koncertu svoje sestre Marije kojem se jako veselim. Mislim da će baš to biti jako romantično - zaključila je pjevačica. 

Enis Bešlagić (38) rekao je da nikakav poklon ne može zamijeniti osjećaj sreće. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ništa nije bitno ako nisi sretan - zaključio je glumac. 

'Kiki nije veliki romantičar'

Iva, supruga Kikija Rahimovskog, priznala je kako glazbenik nije preveliki romantičar za blagdane, ali da ipak zna iznenaditi. 

- Jedno jutro nakon što se vratio s liječničkog pregleda, donio mi je cvijeće, naušnice od bijelog zlata, sok od naranče i kroasan. Potpuno me iznenadio - ispričala je Iva te dodala kako je on 'neočekivani romantičar'. 

- Kad me iznenadi, onda to stvarno zna biti nešto super - zaključila je Iva.

Popularni Jole (41) priznao je da nije veliki romantičar, ali zato je pohvalio svoju suprugu. 

- Ona je kreativnija od mene i više od mene drži do svega toga. Jednom sam došao doma, a dočekao me napuhani balon koji je svirao, dok je na njemu pisalo 'volim te'. To je bilo jako lijepo iznenađenje - prisjetio se Jole. 

Veliki romantik među poznatima je Zlatan Zuhrić Zuhra (50). Glumac i komičar ne razmišlja kad nekoga želi zadiviti. 

- Jednom prilikom odlučio sam izroniti perisku za svoju djevojku. Pošto su neke od njih u dubljim dijelovima mora, zamalo sam se utopio. Tada sam odlučio da ću ju ipak pokušati učiniti sretnom jednom manjom školjkom koju sam pronašao u plićem dijelu, a unutra sam umjesto bisera stavio običnu perlu - prisjetio se Zuhra. Doživio je i on lijepa iznenađenja. 

- Kad sam još bio u vojsci, bratić i djevojka došli su po mene i odveli me u najskuplji hotel tada u Dubrovniku. To mi je bilo stvarno ugodno iznenađenje - otkrio je Zuhra. 

'Soraja i dečko kao Bonnie i Clyde'

I Playboyeva zečica otkrila nam je svoje romantične doživljaje. 

- U srednjoj školi sam zapalila dnevnik jer je dečko koji mi se sviđao imao loše ocjene pa sam mu predložila da to napravimo zajedno - ispričala je Soraja te dodala kako taj isti dečko ni njoj nije ostao dužan.

- Aktivirao je protupožarni alarm jer smo imali jako važan test za koji ja nisam bila spremna. Iako je to nešto opasno, meni je bilo jako romantično. Svi su bili mokri, a on je prišao do mene i rekao mi da će mi pomoći sljedeći dan da se spremim za test - otkrila je Soraja te dodala da ih iz škole, bez obzira na sve, nisu izbacili.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju