Obavijesti

Sport

Komentari 125

Menadžerica potvrdila: Michael Schumacher počinje se buditi

Menadžerica potvrdila: Michael Schumacher počinje se buditi
8

Legenda Formule 1 Michael Schumacher pokazao je znakove značajnog oporavka. Njegova menadžerica Sabine Kehm potvrdila je kako je na trenutke budan i svjestan

VIDEO

Nakon više od tri mjeseca kome Michael Schumacher (45) napokon je pokazao napredak. Menadžerica legedardnog vozača Formule 1 potvrdila je odlične vijesti.

- Michael je pokazao znakove da je svjestan svega oko sebe te se polako budi - rekla je Sabine Kehm, a prenosi Bild.

Vijest je to koja se čekala mjesecima. U objavi za medije njegova je menadžerica rekla kako je Michael sve bolje.

- Michael je napravio pomake na svojem putu. Njegovi najbliži i liječnički tim u bolnici u Grenobleu uz Michaela je od početka njegove teške borbe. Od početka vjerujemo u napredak, a sada smo posebno optimistični - kaže Kehm.

Michael Schumacher 29. prosinca 2013. godine teško je ozlijedio glavu na skijalištu nedaleko od Meribela u Francuskoj. Od tada se nalazi u komi, a današnje vijesti najbolje su u posljednja tri mjeseca. Više informacija o stanju bivšeg vozača Formule 1 menadžerica nije mogla dati.

- Hvala vam svima što se toliko brinete za Michaela, no molimo vas za razumijevanje. Ne želimo otkrivati detalje liječenja kako bi zaštitili Michaelovu privatnost, ali i privatnost njegove obitelji. Isto tako, želimo omogućiti liječnicima da rade svoj posao u miru - dodala je menadžerica legendarnog Nijemca.

Kako je tekao Schumacherov oporavak nakon nesreće

  • 29. prosinca 2013. - Michael Schumacher teško je ozlijedio glavu u padu na francuskom skijalištu blizu Meribela.
  • 30. prosinca 2013. - Iz bolnice javljaju da se Michael bori za život te da postoji opasnost da se nikada ne probudi iz kome.
  • 31. prosinca 2013. - Schumijevo stanje se popravlja nakon nove operacije.
  • 2. siječnja 2014. - Najtužniji rođendan Michaela Schumachera. U bolnicu stižu brojne poruke podrške, no stanje je nepromijenjeno.
  • 6. siječnja 2014. - Prve poruke ohrabrenja. Mediji javljaju kako je Michael pokazao mali napredak te da više nije u životnoj opasnosti.
  • 12. siječnja 2014. - Počinju nagađanja o buđenju iz kome. Dan poslije Schumacheru su testirali mozak kako bi vidjeli mogu li ga početi buditi.
  • 22. siječnja 2014. - Nakon niza ohrabrujućih vijesti iz Grenobla pojavila se bojazan da bi Schumacher mogao ostati u komi do kraja života.
  • 30. siječnja 2014. - Iz liječničkog tima potvrdili su da ga bude iz kome. Michael je na kratko otvorio oči. Liječnici nastavljaju proces buđenja u sljedećih mjesec dana. U međuvremenu dolaze brojne poruke podrške prijatelja, navijača, obožavatelja...
  • 2. ožujka 2014. - Vijesti nisu dobre. Brojni ugledni neurokirurzi potvrđuju kako se boje da se Michael nikada neće u potpunosti oporaviti te da ga samo čudo može spasiti.
  • 12. ožujka 2014. - Glasnogovornica je potvrdila da Michael daje znakove ohrabrenja iako sada već ima samo 55 kilograma.
  • 29. ožujka 2014. - Schumacher je u komi već tri mjeseca, no liječnici i obitelj uvjereni su da će se izvući.
  • 3. travnja 2014. - Naznaka odličnih vijesti. Menadžerica je potvrdila kako Michael pokazuje znakove poboljšanja te da nije istina da leži u vegetativnom stanju.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 125
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica