Obavijesti

Sport

Komentari 25

Laku noć, Bethe: Ronda je za 34 sekunde uspavala Brazilku

Laku noć, Bethe: Ronda je za 34 sekunde uspavala Brazilku
7

Sjajna Ronda Rousey je od prve sekunde navalila na Bethe Correiju, zaredala jake udarce u glavu i tijelo, pogodila ju koljenom, a onda dokrajčila udarcem u glavu

VIDEO

Ronda Rousey (28) ostaje neprikosnovena vladarica UFC-a. U Brazilu je obranila UFC titulu nakon novog ekspresnog nokauta. Ovoga puta žrtva je bila domaća borkinja Bethe Correia koja je uspavana nakon samo 34 sekundeNo može biti ponosna jer izdržala je duplo duže nego njezine prethodnice, Davis koja je pala za 16 te Zingano za 14 sekundi.

Sjajna Ronda je od prve sekunde navalila na Correiju, zaredala jake udarce u glavu i tijelo, pogodila ju koljenom, a onda dokrajčila udarcem desnom rukom u glavu.

Naravno da je Correia u najavi meča najavljivala iznenađenje, prijetila i obećavala da će skinuti Rondu s vrha. No Amerikanka je još jednom pokazala da je s pravom nepobjediva vladarica kaveza. U samom početku u žestokoj razmjeni Ronda je čak i primila nekoliko udaraca, no nije ju to uzdrmalo te je Brazilku bombardirala neobranjivom kombinacijom i pobrala ovacije navijača.

Ronda je šesti put zaredom nokautirala svoje protivnice i to je treći najdulji niz u UFC povijesti.

Lil' Nog opet izgubio od Shoguna

Prije nje u kavezu su se našle neke od legendi slobodne borbe. Veteran Antonio Rogerio Nogueira Minotouro ili Lil' Nog (39) izgubio je od Mauricia Rue (33) jednoglasnom odlukom sudaca u revanšu 10 godina nakon njihove borbe u Prideu gdje je također slavio Rua. Minotouro nije uspio iskoristiti odličan udarac u prvoj rundi kada je uzdrmao Shoguna, Rua se vratio te u drugoj i trećoj rundi dominirao. Isto tako mogao je Rua i nastradati na samom kraju borbe kada se u posljednjim sekundama izvukao iz gušenja Lil' Noga.

- Uh, osjetio sam onaj udarac u prvoj rundi, no znao sam da se moram vratiti. Znao sam da će se odlično spremiti za ovaj meč - rekao je Rua nakon borbe.

Kraj za legendu Minotaura u UFC-u

Poražen je i legendarni brat Lil' Noga, Antonio Rodrigo Nogueira (39). Minotaura je u penziju poslao Stefan Struve također jednoglasnom odlukom sudaca. Četvrti je to poraz legende slobodne borbe u pet posljednjih mečeva, a Dana White je nakon borbe potvrdio da se Minotauro više neće boriti u UFC-u, no isto tako da mu nudi posao u organizaciji.

Odmah na početku borbe Minotauro je 'svezao' Struvea u klinč, no ovaj se ubrzo izvukao i nanizao nekoliko sjajnih udaraca. U drugoj rundi slična situacija, nakon klinča se Struve izvukao, uzvratio udarcima i držao bodovnu prednost do kraja.

Bigfoot je pobijedio Soa Paleleija nokautom u drugoj rundi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom