Obavijesti

Sport

Komentari 34

Opet će u kavez: Mirko će se boriti ispred sto tisuća ljudi!

Opet će u kavez: Mirko će se boriti ispred sto tisuća ljudi!
1

Nakon povratka u K1 ring, Mirko Filipović dobio je ponudu da se ponovno bori u kavezu. Singapurski milijarder pokrenuo je OneFC i želi našeg Mirka Filipovića...

VIDEO

Mirko Filipović u kolovozu bi se opet trebao boriti u kavezu, i to u Kuala Lumpuru pred 100.000 ljudi. Kad smo ga pitali je li to istina, samo se zagonetno nasmijao.

Singapurski milijarder, zaljubljen u slobodnu borbu, nedavno je pokrenuo OneFC, konkurenciju zasad mnogo popularnijem UFC-u.

Novca ima na bacanje, svaku priredbu gleda 100.000 ljudi, no nema zvijezda. Najveći svjetski borci imaju ugovore s UFC-om, pa OneFC trenutačno ima anonimce u svjetskim okvirima. No uskoro će silnim novcem i to preokrenuti, a prve dvije mete su Mirko Filipović i Fjodor Jemeljanenko.

Kad smo Cro Copu to spomenuli, nije nam želio ništa odgovoriti, samo se zagonetno nasmijao. I tu je završila cijela priča o njegovu senzacionalnom povratku u kavez.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

No dobro ga poznajemo. Da je riječ samo o fantaziji, “umro bi od smijeha” ili u najmanju ruku nekoliko puta rekao da su to gluposti. Ovako, njegova je reakcija jako puno rekla...

Tako bi prvi meč trebao imati već u kolovozu u susjednoj Maleziji. Tko god mu bio protivnik, Mirko Filipović borit će se pred 100.000 ljudi na kontinentu na kojem je godinama jedna od najvećih sportskih zvijezda.

S financijskog aspekta sasvim je jasno da će fantastično proći jer je singapurski vlasnik spomenute organizacije sve samo ne štedljiv kad je riječ o nekome tko će ga dovesti do cilja - a to je da jednog dana njegova organizacija bude svjetsko središte slobodne borbe.

Fjodor Jemeljanenko i naš Cro Cop jamstvo su da će, ako ništa drugo, OneFC napokon dobiti etiketu ozbiljne organizacije. Jer imaju sve osim zvijezda poput našeg Mirka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu