Obavijesti

Sport

Komentari 93

"Osjećam se bolje nego ikad, ali nakon ovoga je gotovo..."

"Osjećam se bolje nego ikad, ali nakon ovoga je gotovo..."
8

Gledao sam Gonzagine mečeve, znam točno što će napraviti, ali ovaj put će biti drugačije. Nikad nisam više želio pobjedu, rekao je Mirko Filipović uoči borbe...

VIDEO

Mirko Filipović i Gabriel Gonzaga borit će se 11. travnja na eventu UFC Fight Night 64 u Poljskoj. Bit će to revanš borbe iz 2007. godine u kojoj je Brazilac brutalno nokautirao Mirka. Hrvatski borac nikad se nije pomirio s tim porazom, a prilikom trećeg povratka u UFC tražio je da mu omoguće borbu s Gonzagom.

Mirko Cro Cop Filipović/Facebook

- Nikad neću zaboraviti tu borbu. Ne mogu reći da ću ga pobijediti, ali ću umrijeti pokušavajući. Nikad nisam više želio pobjedu nego sada. Ne želim biti lajav, poštujem Gonzagu, ali mislim da sam bolji borac. Osjećam se kao u najboljim danima, od 2002. do 2006  - kazao je Mirko u emisiji MMA Hour.

Treniram s osmijehom na licu i imam šansu prije mirovine odraditi neke revanše. Gledao sam Gonzagine mečeve, znam što će napraviti, ali ovaj put će biti drugačije - dodao je hrvatski borac.

UFC Fight Night 64 bit će povijesni za Poljsku. Prvi event u ovoj zemlji. Priredbu ekskluzivno prenosi Fight Channel. Gonzaga je na dva poraza u nizu. Gubio je od našeg Stipe Miočića i Matta Mitrionea. Cro Cop je zadnju borbu u UFC-u imao protiv Roya Nelsona 2011. godine kad je izgubio tehničkim nokautom.

Ovo je moj posljednji ugovor

Mirko je rekao kako će ovo biti njegovi posljednji mečevi. 

- Završit ću karijeru u UFC-u. Ovo je definitivno moj posljednji ugovor. S kick-boxingom sam završio, iako se osjećam odlično i u 40. godini. No za mene sad postoji samo MMA. Vjerujte mi, stvarno želim ovu pobjedu - rekao je Cro Cop.

Nakon Gonzage - Minotauro?

Mirko je nedavno rekao kako ne zna s kim će se boriti nakon Gonzage. Ali sve je izvjesnije kako će to biti još jedan Brazilac, legendarni Antonio Rodrigo Nogueira, poznatiji kao Minotauro.

- Slomio sam dva ligamenta u travnju, ali opet sam počeo trenirati. Nisam zdrav, ali se vraćam. Sigurno ću se boriti ove godine. Nisam još pričao s čelnicima UFC-a, ali Cro Cop je moja želja - rekao je Minotauro.

Mirko i Minotauro borili su se 2003. godine. Prema mnogima, to je bila najbolja borba u povijesti MMA-a. Cro Cop je dominirao u prvoj rundi, pogodio je Brazilca "high-kickom", ali Minotauro je spašen. Gong je označio kraj prve runde. U drugoj je Brazilac srušio Mirka i to je bio kraj. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 93
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve