Obavijesti

Sport

Komentari 42

Senzacija: Filip Pejić potpisao za UFC i debitirat će u Zagrebu

Senzacija: Filip Pejić potpisao za UFC i debitirat će u Zagrebu
7

Letim! Nikad nisam bio ovako sretan! Oduvijek sam govorio da ću doći do UFC-a, ali to se dogodilo čak i prije nego li sam očekivao, uzbuđeno je rekao mladi borac

VIDEO

Odlična vijest za sve hrvatske ljubitelje MMA-a! Hrvatski MMA borac Filip Pejić potpisao je za trenutno najugledniju MMA organizaciju na svijetu UFC.

Popularni " Nitro " je borac kojeg ste mogli upoznati preko hrvatske MMA lige i FFC-a, a napravio je veliki korak u karijeri i postao još jedan od boraca pod Danom Whiteom.

- Mogu vam potvrditi da je Filip Pejić novi član UFC-a. To je logičan nastavak njegovog borilačkog puta koji je proteklih godina krčio kroz FFC. Filip je iznimno kvalitetan borac koji tek treba pokazati svoj puni potencijal u budućnosti. Potpis za UFC je zaslužio odličnim nastupima i atraktivnim nokautima koji su postali njegov zaštitni znak - rekao je za FightSite njegov menadžer Orsat Zovko.

Tko ga do sad nije upoznao imat će prilike na zagrebačkom UFC Fight Nightu.

VIDEO

- Ovo je odlična stvar i za UFC jer je dobio vrlo popularnog zagrebačkog borca koji će priredbu u Zagrebu učiniti još zanimljivijom. Pejić će karijeru u UFC-u nastaviti u bantam kategoriji što je bila njegova odluka i njegovog dugogodišnjeg trenera Bernarda Bana - zaključio je Zovko.

Pejić u profesionalnoj karijeri ima 10 pobjeda te jedan poraz i remi. Radi se o vrlo atraktivnom borcu koji je sve osim jedne pobjede završio prekidom . Ne potpisuje se za UFC svaki dan, mladi Pejić je presretan.

- Letim! Nikad nisam bio ovako sretan! Oduvijek sam govorio da ću doći do UFC-a, ali to se dogodilo čak i prije nego li sam očekivao. Iskreno, očekivao sam to, ali ne ovako brzo. Očito sam se dokazao po rezultatima i očito sam to zaslužio. U svakom slučaju ću dokazati da sam to i zaslužio - rekao je novi član UFC-a.

- UFC Fight Night 86 održat će se 10 travnja (nedjelja) u zagrebačkoj Areni. Za sada se zna da će na prvoj priredbi elitne promocije u Hrvatskoj nastupiti Igor Pokrajac i Filip Pejić , a potvrđen je nastup i Gabriela Gonzage . Ulaznice u prodaju kreću 12. veljače preko sustava Eventim. Izravni prijenos UFC-a u Zagrebu ćete moći pogledati na Fight Channelu - zaključuje FightSite.

Tako će Filip Pejić nakon Pata Mileticha, Mirka Filipovića, Gorana Reljića, Stipe Miočića i Igora Pokrajca postati šesti Hrvat koji se borio pod UFC-ovom zastavom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija