Obavijesti

Viral

Komentari 129

Prodavač magle: 12 stvari koje niste znali o Stevenu Seagalu

Prodavač magle: 12 stvari koje niste znali o Stevenu Seagalu
1

Na današnji dan 1952. godine rođen je Steven Frederic Seagal. Danas dakle slavi svoj 63. rođendan, a mi smo zbog toga odlučili malo prokopati po njegovoj biografiji

VIDEO

Giphy

Pri tome smo se, iskreno, nemalo iznenadili. Bacite pogled na listu i sve će vam biti jasno. Steven Seagal daleko je od borca za pravdu i istinu kakvim ste ga možda zamišljali. Ipak, nadamo se da neće naići na ovaj tekst i kasnije nam kucati na vrata...

U svakom slučaju, sretan ti rođendan Stevene! I nemoj se previše naljutiti!

Pokretanje videa...

24sata 00:42

1. Slomio je šaku Seanu Conneryju

Godine 1983. Connery je po sedmi i posljednji put utjelovio agenta 007 - Jamesa Bonda - u filmu ' Never Say Never Again '. Tom mu je prilikom dodijeljen učitelj za borilačke vještine. Nakon što na jednom od treninga nije bio dovoljno fokusiran, učitelj se razljutio i - slučajno mu slomio šaku. Taj je učitelj bio upravo Steven Seagal , davno prije nego što će i sam ostvariti filmsku karijeru.

Connery je bolove trpio godinama, misleći da je šaka samo natučena. Na kraju je otišao liječniku koji mu je priopćio da mu je šaka cijelo vrijeme bila - slomljena.

2. Kompulzivni je lažljivac

Da, znamo, nije lijepo ružno pričati o ljudima na rođendan, ali činjenice su činjenice. Steven Seagal se u životu nalagao k'o pas . Glumac je tako u više navrata tvrdio da je pomagao u obuci agenata CIA -e te da je i sam surađivao s tom agencijom. Sve njegove bivše supruge su to opovrgnule, kao i navode da se borio protiv Yakuza u Japanu.

- Jedino protiv koga se on borio u Japanu bilo je nekoliko pijanaca, izjavila je Seagalova prva supruga Fujitani.

Njegov bivši poslovni partner Gary Goldman izjavio je pak da je Seagal često pričao glorificirane priče o svojem životu. Jedno je vrijeme čak tvrdio da je bio član Navy SEAL -ova. Kako bi to ispitao, Gary ga je pozvao u 'lov na blago'. No, čim je čamac na rijeci ubrzao, Seagal je počeo vrištati u strahu za vlastiti život, a kasnije se ispostavilo da ne zna čitati ni mape, a ni kompas.

Steven je na početku karijere tvrdio da su njegovi korijeni talijanski. Istina je nešto drugačija - on je kombinacija rusko-židovskih i irskih korijena , piše Vice u tekstu naslovljenom ' Steven Seagal je najjadniji čovjek ikad '. Kada mu je 'talijanska faza' dojadila, vratio se japanskoj, pa je neko vrijeme u intervjuima redovito naglašavao da je on reinkarnacija budističkog redovnika iz 17. stoljeća .

3. Seksualni je predator

Još dok je bio u braku sa svojom prvom suprugom Miyako Fujitani , Seagal je oženio glumicu Adrienne La Russa . I nju je ubrzo prevario i to s Kelly LeBrock , s kojom je dobio troje djece. Jedno od njih nazvali su prema dadilji - Arrissi Wolf . Nešto kasnije Seagal je završio u krevetu i s njom.

S dadiljom je također imao jedno dijete, a trenutno je u braku s mongolskom plesačicom Erdenetuyom Batsukh , s kojom također ima dijete. Ukoliko ste se pogubili - to je ukupno sedmero djece .

No, serija bračnih nevjera samo je vrh ledene sante. Seagal ima cijelu povijest seksualnog zlostavljanja žena koje su s njim snimale filmove. Godine 1991. napustile se ga sve četiri asistentice jer više nisu mogle podnijeti njegove nasrtaje i ponižavanje. Jedna od njegovih kasnijih asistentica prijavila ga je zbog prisilnog držanja dvije ruske služavke koje su mu morale biti dostupne 24 sata dnevno te ispunjavati njegove seksualne fantazije. Svi ovi slučajevi završili su nagodbama i isplatama odšteta .

Bivša Playboyjeva zečica Jenny McCartney rekla je da joj je na audiciji naredio da se skine. Kada je to odbila i u plaču istrčala iz ureda, Seagal je trčao za njom i nervozno ju molio da to nikada ne kaže nikome.

Nakon što je s njim snimila  'Out For Justice', Julianna Margulies otkrila je da ju je Seagal često pozivao u svoju prikolicu 'kako bi mu iskazala poštovanje'. LeBrock je 2010. godine otkrila da ju je Seagal redovito zlostavljao i silovao kada su bili u braku. S njim inače ima troje djece.

Uglavnom, ako ste žensko - ne želite biti u društvu Stevena Seagala.

4. Za vrijeme jedne je borbe doslovno 'napunio gaće'

Gene Lebell , nekadašnji prvak u Judu, izazvao je Seagala nakon što je ovaj godinama tvrdio da ga nitko ne može onesvijestiti gušenjem. Nekoliko sekundi nakon susreta s Lebellom, Seagal je ležao nepomično na podu, a usred svega se - upiškio i ukakio.

5. Statiste namjerno slao u bolnicu udarcima u prepone

Giphy

Svi pravi borci koji su ikada upoznali Stevena ili radili s njima kažu da je - prava kukavica. Nije stoga neobično što je svoj ego punio na drugim stvarima. Nekoliko je statista sa setova vlastitih filmova poslao u bolnicu udarajući ih u prepone, čak i kada snimanje nije bilo u tijeku. Neki od njih završili su i na operacijskim stolovima.

6. Ljutio je Van Dammea, pa onda kukavički bježao

U drugoj polovici 90- ih godina prošlog stoljeća, kada su Van Damme i Steven Seagal bili na vrhuncu popularnosti, Seagal je često ismijavao Van Dammea na televiziji. Kap je prelila čašu na jednoj zabavi koju je organizirao Stallone u svojoj kući.

VIDEO

- Sjećam se jedne zabave u mojoj kući u Miamiju. Bila je '96 ili '97. Došao je Van Damme, Bruce Willis , Arnold Schwarzenegger , Shaquille O'Neal , Don Johnson , Madonna ... Ludi party. Van Dammeu je bilo dosta Seagalovog ismijavanja pa mu je prišao i izazvao ga na borbu u vrtu. Rekao mu je da će s njim obrisati pod. Seagal je počeo zamuckivati i ubrzo se pokupio. No, Van Damme nije odustao. Locirao ga je još iste večeri u jednom noćnom klubu. Otišao je tamo i ponovno ga izazvao na dvoboj. Seagal je opet počeo zamuckivati, da bi samo nekoliko minuta kasnije - nestao. Tko bi pobijedio? Pa mislim da Van Damme, ispričao je zgodu Silvester Stallone .

7. Većinu njegovih scena snimaju dubleri

Nakon uspjeha u 90-ima, Seagal se fokusirao na snimanje niskobudžetnih filmova koji nisu ni išli u kina, već izravno na VHS i DVD medije. Ali, ni to mu nije bilo pretjerano zanimljivo, pa ljudi koji su s njim radili svjedoče da većinu scena umjesto njega snimaju njegovi dubleri, dok se on pojavi tek da snimi scene krupnijih kadrova. Sam se pohvalio da dnevno na setu provodi oko tri sata .

8. 'Under Siege' dobio dvije nominacije za Oscara

I to se dogodilo! Seagalov film u borbi za Oscare. ' Under Siege ' njegov je financijski najuspješniji film i jedini film koji kritika nije pokopala pet ili više metara pod zemlju. Eh da, film je nominiran za Oscara za najbolji zvuk i najbolje zvučne efekte. Jedina dva Seagalova filma koja na RottenTomatoes nisu ocjenjena kao 'trula' su upravo Under Siege i Machette iz 2010. godine.

9. Snimio je dva blues albuma

Godine 2005. Steven je objavio svoj prvi album - ' Songs from the Crystal Cave '. Drugi, ' Mojo Priest ', objavio je već godinu kasnije, a redovito nastupa sa svojim bendom ' Thunderbox '.

VIDEO

10. Majstor Aikida

Osim što ima sedmi dan u Aikido, on je prvi stranac koji je u Japanu otvorio vlastitu školu Aikida. Tečno govori Japanski.

11. U dobrim je odnosima s Putinom

Seagal se u nekoliko navrata sreo s Putinom. Kroz medije tvrdi da se s njim zbližio kroz ljubav prema borilačkim vještinama, a pozdravio je i rusko pripajanje Krima, piše Huffington Post .

12. Kasno se počeo baviti glumom

Steven Seagal svoj je prvi film snimio 1988. godine, kada je već navršio 35 godina. U pitanju je film 'Above The Law'.

Giphy

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 129
VIDEO

VIDEO Proljetna snježna idila na Sjevernom Velebitu: Zavižan zabijelilo 27 centimetara snijega
zima u proljeće

VIDEO Proljetna snježna idila na Sjevernom Velebitu: Zavižan zabijelilo 27 centimetara snijega

Sjeverni Velebit - Iako smo u kalendarskom proljeću, na Velebitu je prava zima. U noći s ponedjeljka na utorak na Zavižanu je palo 27 centimetara snijega. -Cesta od Babića Siče nije očišćena i nije prohodna za osobna vozila i autobuse. Kako se danas i sutra očekuju nove snježne padaline, trenutno ne preporučujemo posjet Parku-, napisali su iz Nacionalnog parka Sjeverni Velebit. Kako snježna idila izgleda koncem travnja, pogledajte u videu

Usred groblja u Slatini ovaj tip pere auto: 'Riješio se punice'
URNEBESNI KOMENTARI

Usred groblja u Slatini ovaj tip pere auto: 'Riješio se punice'

'Joj pa i u Austriji se tako radi', napisao je jedan korisnik društvene mreže. 'Čovjeku se nešto prosulo po tepihu pa ispire...', dodao je drugi
Najveselija pseća fešta: 620 retrivera nakon velike Svjetske izložbe seli se u Veliku Goricu!
RETRIEVER WEEKEND

Najveselija pseća fešta: 620 retrivera nakon velike Svjetske izložbe seli se u Veliku Goricu!

U prostranom parku Osnovne škole Eugena Kvaternika, osim specijalnih izložbi retrievera iz cijelog svijeta, bit će predstavljeni i psi za traženje droge i eksploziva. spasilački i potražni psi te terapijski i psi pomagači