Obavijesti

Viral

Komentari 19

'Cugate baš k'o Rusi': Zvijezdu YouTubea raspametio je Split

'Cugate baš k'o Rusi': Zvijezdu YouTubea raspametio je Split
1

Kao što je i najavljivao, Vitaly Zdorovetskiy prije nekoliko je dana sletio u Split. Nakon šetnje centrom grada, s društvom se zaputio na Ultru i sreo mnogo fanova

VIDEO

Vitaly Zdorovetskiy bez sumnje je jedna od najvećih YouTube zvijezda današnjice. Njegovi su skečevi do danas pogledani više od milijardu puta , a njegova dva kanala zbrojeno imaju gotovo deset milijuna 'pretplatnika' .

Svoj novi projekt Vitaly (23) odlučio je započeti baš u Splitu, a kako je proveo svoj prvi dan sada možete pogledati i na njegovom sekundarnom kanalu :

VIDEO

Čim je sleto u Split privatnim avionom, Vitaly se oduševio klimom. Već je tamo sreo nekoliko obožavatelja, a onda se s društvom uputio u centar grada. Nakon nekoliko čašica tekile i domaće 'spize', društvance je ostatak večeri odlučilo provesti na Ultra festivalu koji se do nedjelje održavao na Poljudu.

Pritom je sreo još mnogo obožavatelja iz Hrvatske te večer proveo uz mnogo glasne glazbe, djevojke i hladno pivo. S obzirom da je rođen u Rusiji, Vitaly je još ispred Poljuda zamijetio da Hrvati piju 'na Ruski način' - alkohol kupljen u trgovini pije se na javnoj površini.

Vitaly Zdorovetskiy rođen je u Murmansku u Rusiji 1992. godine, a ubrzo nakon toga roditelji su ga sa sobom poveli u Ukrajinu gdje je živio sve do svoje 17. godine. Nakon toga se preselio u SAD i tamo započeo raditi na svojem YouTube kanalu. Već 2012. godine njegove su podvale gledali deseci milijuna ljudi .

U mainstream medije stigao je 2014. godine kada je usred finalne utakmice svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu utrčao na teren i pokušao poljubiti njemačkog reprezentativca Benedikta Höwedesa.

VIDEO


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Preveli smo jezik vašeg psa: Što  govori naginjući glavu ulijevo, a što mašući repom udesno!?
ŠTO PSI GOVORE?

Preveli smo jezik vašeg psa: Što govori naginjući glavu ulijevo, a što mašući repom udesno!?

Psi znaju da mahanje repom u lijevom smjeru predstavlja neprijateljsko ponašanje, a u desnom prijateljsko. Isto tako smo zaključili da desna strana mozga proizvodi manje prijateljsko ponašanje, i obrnuto

Pogledajte nevjerojatnu sobu u Zagrebu koja se renta za 250 eura: 'Namještaj kao iz smeća'
OGLAS NA FACEBOOKU

Pogledajte nevjerojatnu sobu u Zagrebu koja se renta za 250 eura: 'Namještaj kao iz smeća'

U oglasu piše kako se iznajmljuje namještena soba sa upotrebom kuhinje i kupaone. Soba po osobi sa režijama je 250 eura, nalazi se u prizemlju, a oglašivač kaže kako se nalazi u mirnom i tihom kvartu te ima parking
'Ako kod kuće pjevušite sve ove pjesme onda znate da ste pravi homos.. pardon, fan Eurovizije'
VODITELJICA NA EUROSONGU:

'Ako kod kuće pjevušite sve ove pjesme onda znate da ste pravi homos.. pardon, fan Eurovizije'

A kad ste na pozornici i gledaju vas milijuni, onda ćete poslati i predmetom šale. Pa su se neki šalili kako ih voditeljice podsjećaju na kečap i senf... A njihova zadnja šala nije svima sjela