Obavijesti

Viral

Komentari 19

Alergična na sve, pa i na muža: On joj obroke gura ispod vrata

Alergična na sve, pa i na muža: On joj obroke gura ispod vrata

SAD: Nesretna žena alergična je na gotovo sve, što otežava život njoj i njenom suprugu koji je odlučio nešto poduzeti u vezi toga. Godinu dana je renovirao njihov dom...

VIDEO

Bračni par Watkins iz američke Minnesote vodi borbu s teškim životnim problemom. Scott i Johanna zaista se vole, ali ne mogu biti u istoj prostoriji zbog poprilično bizarnog razloga - Johanna je alergična na svog supruga. 29-godišnjakinja boluje od rijetkog MCAS poremećaja, koji uzrokuje alergiju na gotovo sve i zato mora boraviti u zatvorenoj sobi bez kontakta sa suprugom.

Bračni par

Zato je Scott odlučio poduzeti nešto kako bi omogućio lagodniji život sebi i supruzi te je više od godinu dana proveo u renoviranju doma koji bi odgovarao Johanninim zahtjevima.

Zahvaljujući novcu kojeg je prikupio putem GoFundMe udruge, ugradio je sustav koji uklanja sve mirise i postavio novi namještaj otporan na alergene. Dom zadržava tamu, jer je Johanna alergična i na sunce. Njena reakcija iznenadila je Scotta, jer se onesvijestila čim je ušla u novi prostor. 

- Miris njenog prostora kao da ju je zbunio i izgubila je svijest. Nije ispalo onako kako smo željeli, kaže Scott.

Nakon što su Johannina braća priskočila u pomoć, nesretna žena je brzo došla k sebi. Scott tvrdi da je problem i u njenoj kupaonici koja previše smrdi zbog obnovljenog vodovoda, a miris je prejak i za prosječnu osobu, prenosi Daily Mail.

Bračni par

Liječnici su čak 30 puta postavili krivu dijagnozu prije nego što su shvatili o čemu je riječ. Ova rijetka bolest uzrokuje da stanice odgovorne za reakciju imunološkog sustava reagiraju u pogrešno vrijeme. Par se oženio u srpnju 2013. godine, prije nego što je Johanni dijagnosticirana bolest.

Obroke joj gura ispod vrata, a komunikaciju održavaju putem Skypea.

Bračni par

Scott riskira vlastito zdravlje, a jedini trenuci u kojima smije biti sa svojom suprugom su odlasci na kontrole i preglede. Njena bolest je toliko teška da već godinu dana jede iste obroke svaki dan, a riječ je o janjetini, laganom pečenju, krastavcima i mrkvi. Jedina tekućina koju smije piti je voda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Preveli smo jezik vašeg psa: Što  govori naginjući glavu ulijevo, a što mašući repom udesno!?
ŠTO PSI GOVORE?

Preveli smo jezik vašeg psa: Što govori naginjući glavu ulijevo, a što mašući repom udesno!?

Psi znaju da mahanje repom u lijevom smjeru predstavlja neprijateljsko ponašanje, a u desnom prijateljsko. Isto tako smo zaključili da desna strana mozga proizvodi manje prijateljsko ponašanje, i obrnuto

'Ako kod kuće pjevušite sve ove pjesme onda znate da ste pravi homos.. pardon, fan Eurovizije'
VODITELJICA NA EUROSONGU:

'Ako kod kuće pjevušite sve ove pjesme onda znate da ste pravi homos.. pardon, fan Eurovizije'

A kad ste na pozornici i gledaju vas milijuni, onda ćete poslati i predmetom šale. Pa su se neki šalili kako ih voditeljice podsjećaju na kečap i senf... A njihova zadnja šala nije svima sjela
Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić