Obavijesti

Viral

Komentari 28

Dobila na lutriji nakon razvoda: Dok muž čuva djecu, žena troši

Dobila na lutriji nakon razvoda: Dok muž čuva djecu, žena troši

Majka četvero djece Bev Doran iz Engleske dobila je više od 14 milijuna funti na lutriji nekoliko mjeseci nakon što se rastala od muža. Ne želi s njim podijeliti ni novčića...

VIDEO

Beverley Doran (37) je osvojila na europskoj lutriji 14.5 milijuna funti. Njen bivši partner, od kojeg se rastala prije nekoliko mjeseci, kaže da mu je rekla "Nikad nećeš vidjeti ni penija od dobitka", prenosi The Sun.

Sean Priestley je bio njen partner 12 godina i otac je njeno troje djece. Ovaj 48-godišnji tattoo majstor je rekao u srijedu da će vjerojatno uvijek ostati "skitnica".

- Rekla mi je da nikad neću vidjeti ni penija. Ne pitajte me za izjavu ili novac jer taj dobitak nema veze sa mnom - rekao je Sean u srijedu, a dan poslije je dodao kako je uzbuđen zbog bivše žene i da mu je drago što će mu djeca biti financijski osigurana za budućnost te da ne želi više pričati radi dobrobiti djece.

321883633

Bev je s druge strane izjavila da će rado pomoći svim svojim prijateljima i kupiti im sve što im je potrebno. Odlučila je proslaviti dobitak skupim šopingom i potrošila oko tisuću funti na odjeću, a djecu je ostavila na čuvanje Seanu, tvrde britanski mediji. Počela je već iseljavati svoje stvari iz starog stana i "bacila oko" na vilu sa sedam spavaćih soba u Shipleyu. Sada živi u hotelu.

Bev je prije dvije godine dala otkaz kako bi se mogla u potpunosti posvetiti djeci (5,9,10 i 17 godina). Dvoje djece imaju autizam pa im je potrebna pomoć, a Bev je od države primala potporu 1.280 funti mjesečno.

- Sjajan je osjećaj znati da se više nikad nećete morati bojati i boriti za opstanak. Ne znam na što ću sve potrošiti novac. Ne znam kome ću pomoći. Neću sve zadržati za sebe. Najbitnije je da će moja djeca biti dobro. Provela sam mnoge besane noći razmišljajući o njihovoj budućnosti. Sad se više ne moram bojati - rekla je Bev

- Kad sam shvatila da sam osvojila lutriju, rekla sam najstarijem sinu. Pala sam na pod i počela plakati. Zvala sam majku na telefon. Ona je bila pod tušem i nije mi vjerovala. Ostavila sam djecu Seanu i otišla za vikend u Harrogate - dodala je Bev.

Njeni sretni brojevi su bili 19,25,33,36 i 48 te 2 i 9.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...
VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.