Obavijesti

Viral

Komentari 35

Ljudska dobrota koja topi srce: Evo što je ovaj konobar učinio

Ljudska dobrota koja topi srce: Evo što je ovaj konobar učinio
1

Alex Ruiz, 22-godišnji konobar iz Georgie, na društvenim je mrežama izazvao oduševljenje. Naime, na zamolbu muškarca bez ruku, Alex mu je nesebično pomogao pojesti ručak

VIDEO

Mladi je konobar sjedio s gostom više od trideset minuta, strpljivo ga hraneći. Mušterije su bile vidno dirnute i oduševljene, gledajući ovaj živi primjer ljudske dobrote u današnjem svijetu. 

Sve to snimio je, a potom i objavio na Facebooku Reginald Wiedener, inače redovita mušterija Cinco de Mayo restorana u Georgiji (SAD), gdje se odigrala cijela situacija. 

 - Alex je cijelo vrijeme imao osmijeh na licu. Nije se žalio u vezi toga što radi, izgledalo je kao da mu je zaista stalo. - otkrio je Reginald CBS-u te dodao:

- Ovo me duboko dirnulo u srce. Još uvijek postoje dobri ljudi na svijetu.

Alexova kolegica i kćer vlasnika restorana, Crystal Figueroa komentirala je kako nije iznenađena ovom gestom mladog konobara. On je, prema njenim riječima, dobar i uvijek pristojan. 

- Činjenica da je samo došao i pomogao nepoznatom muškarcu da pojede svoj obrok, govori sve potrebno - rekla je Crystal.

Ova je dirljiva priča na društvenim mrežama podijeljena gotovo 900 puta, a na cijelu situaciju,Alex je rekao kako je samo radio ono što smatra ispravnim te kako je uistinu sretan zbog učinjenog. 

  
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Preveli smo jezik vašeg psa: Što  govori naginjući glavu ulijevo, a što mašući repom udesno!?
ŠTO PSI GOVORE?

Preveli smo jezik vašeg psa: Što govori naginjući glavu ulijevo, a što mašući repom udesno!?

Psi znaju da mahanje repom u lijevom smjeru predstavlja neprijateljsko ponašanje, a u desnom prijateljsko. Isto tako smo zaključili da desna strana mozga proizvodi manje prijateljsko ponašanje, i obrnuto

Pogledajte nevjerojatnu sobu u Zagrebu koja se renta za 250 eura: 'Namještaj kao iz smeća'
OGLAS NA FACEBOOKU

Pogledajte nevjerojatnu sobu u Zagrebu koja se renta za 250 eura: 'Namještaj kao iz smeća'

U oglasu piše kako se iznajmljuje namještena soba sa upotrebom kuhinje i kupaone. Soba po osobi sa režijama je 250 eura, nalazi se u prizemlju, a oglašivač kaže kako se nalazi u mirnom i tihom kvartu te ima parking
'Ako kod kuće pjevušite sve ove pjesme onda znate da ste pravi homos.. pardon, fan Eurovizije'
VODITELJICA NA EUROSONGU:

'Ako kod kuće pjevušite sve ove pjesme onda znate da ste pravi homos.. pardon, fan Eurovizije'

A kad ste na pozornici i gledaju vas milijuni, onda ćete poslati i predmetom šale. Pa su se neki šalili kako ih voditeljice podsjećaju na kečap i senf... A njihova zadnja šala nije svima sjela