Obavijesti

Viral

Komentari 38

Maleni heroj: Na dječaka pao ormar, spasio ga brat blizanac

Maleni heroj: Na dječaka pao ormar, spasio ga brat blizanac
1

Dvogodišnji blizanci Brock i Bowdy Shoff iz Utaha  bezbrižno su se igrali u svojoj sobi kada je najednom na Brocka pala drvena komoda. Srećom, Bowdy je uzeo stvar u svoje ruke

VIDEO

Dvogodišnji blizanci Brock i Bowdy Shoff iz Utaha bezbrižno su se igrali u svojoj sobi kada je najednom na Brocka pala drvena komoda. Incident je snimila kamera koju su njihovi roditelji postavili u sobu. 

Na snimci se vidi kako zarobljeni dječak plače dok leži pod teškim komadom namještaja. Srećom, njegov maleni brat je ostao priseban i uzeo stvar u svoje ruke. Nakon malo razmišljanja, prvo je pokušao dignuti komodu - ali je očito da je preteška za njega. Potom ju je pogurao, a maleni Brock se uspio otkotrljati na sigurno.

Prema riječima majke Kayli, dječak nije ozlijeđen. Kada se ona pojavila u sobi, braća su već bila nastavila s igrom. Policiji je rekla kako nije čula da je komoda pala.

- Oklijevali smo sa stavljanjem ove snimke na Facebook, ali smo je ipak objavili kako bismo upozorili sve ostale na opasnost koja vreba. Budite sigurni da ste učvrstili ormare kako se ovakva nezgoda ne bi i vama dogodila - poručio je tata Ricky.

U prosincu je Ikea isplatila 50 milijuna dolara roditeljima troje djece koja su umrla nakon što su na njih pale komode iz linije Malm.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.
GLEDAJTE UŽIVO Počeo prijenos finala izložbe koja prethodi psećem spektaklu u Zagrebu
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

GLEDAJTE UŽIVO Počeo prijenos finala izložbe koja prethodi psećem spektaklu u Zagrebu

Danas je međunarodnom izložbom pasa, na kojoj je prijavljeno gotovo 4.000 ljubimaca iz cijelog svijeta, počelo zagrijavanje za najveći svjetski kinološki spektakl. Prijenose finala uživo možete pratiti na 24sata!